Y YasinAras Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #1 Merhaba dün korona testi yaptırdım negatif çıktı ve öğretmenim benden yine korona testi istedi 1 gün arayla gidip test yaptırabilir miyim acaba?
Merhaba dün korona testi yaptırdım negatif çıktı ve öğretmenim benden yine korona testi istedi 1 gün arayla gidip test yaptırabilir miyim acaba?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 30 Eylül 2021 #2 @YasinAras, dün negatif çıkmasına rağmen öğretmeniniz neden tekrar istiyor? Onu anlayamadım. 2 haftada 1 test yapıyorlar diye biliyorum. Şimdi durum değiştiyse bilmiyorum. Özel hastaneye giderseniz durum değişebilir.
@YasinAras, dün negatif çıkmasına rağmen öğretmeniniz neden tekrar istiyor? Onu anlayamadım. 2 haftada 1 test yapıyorlar diye biliyorum. Şimdi durum değiştiyse bilmiyorum. Özel hastaneye giderseniz durum değişebilir.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 30 Eylül 2021 #3 48 saat bir testin süresi. Mantıken 2-3 günde bir yapabilirsin de öğretmenin neden tekrar istiyor?