Kaç HZ monitör tercih etmeliyim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda kullandığım laptop ekranı 144Hz ama yakında 2. bir monitör almayı planlıyorum. Bir yandan oyun oynarken diğer yandan Discord'a bakmak Google'a bakmak, Spotify ve arada TFT oynarken dizi izleyebilmek için almak istiyorum. Sizce 60Hz bir ekran alırsam kullanırken bir sıkıntı çıkar mı görüntü bana 2. ekranda kasıyormuş gibi gelir mi? Buna benzer tecrübeye sahip olanlar var mı aranızda? Eğer bir sıkıntı çıkarmaz ise pahalı olmayan bir 60Hz bir monitör önerisinde bulunabilir misiniz? Eğer sıkıntı çıkar 144Hz al yine diyorsanız çok pahalı olmayan 144Hz bir monitör önerebilir misiniz?

60Hz alabilirsin 2. monitör olarak kullanacaksan. Gereksiz para harcamamış olursun. Kasma hissi yaşatmaz çünkü oyun falan oynamayacaksın onda. Videolar zaten 60 FPS. Oyun harici anlaman zor olur.

Ekran kartınla alakalı bir durum ama bana kalırsa video filan izleyeceğin bir monitör için 60Hz yeterli olur. Boşuna 144Hz alma.

Eğer amacınız discord veya spotify gibi uygulamalar kullanacaksanız, 21 Inc 60 HZ TN panel bile alabilirsiniz. Bütçe kısıtlıysa .Tabiki 144HZ den 60 HZ geçerseniz, kasma hissiyatı oluşacaktır. Fakat oyun oynamayacağınız için problem olmaz. Ama sanki sanki 30 FPS alıyormuşsunuz hissiyatı vericektir.

Oyun için kullanmayacağım sadece video ve dizi izleyeceğim yan tarafta. Yani diziyi izlerken dizi kasıyormuş hissiyatı verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…