Kaç kg dambıll alınmalı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
15 yaşındayım zayıfım, dambıll alacağım amacım biceps çalışmak ayrıca lateral raise de yapacağım, kaç kg alsam daha iyi olur?

Ağırlık seti alsan daha mantıklı. 50 60 kiloya kadar bir ağırlık seti alabilirsin. Bununla tüm vücüdunu çalıştırabilirsin 1-1.5 yıl kadar.

Ağırlık seti alsan daha mantıklı. 50 60 kiloya kadar bir ağırlık seti alabilirsin. Bununla tüm vücüdunu çalıştırabilirsin 1-1.5 yıl kadar.

Hocam param o kadar çok olsa konu açmazdım ki zaten, şu an 500 TL bütçem var.

15 yaşındayım zayıfım, dambıll alacağım amacım biceps çalışmak ayrıca lateral raise de yapacağım, kaç kg alsam daha iyi olur?
Ekstra ağırlığa ihtiyacınız yok. Vücut ağırlığınız sizin için yeterli olacaktır. Şöyle bir programla başlamanız sizin için daha iyi olacaktır:

1- Max tekrar nizami şınav
2- Karın kası egzersizleri (neredeyse aralıksız 5-10 dakika)
3- 5 dakika dinleme
4- Max tekrar nizami şınav
5- Karın kası egzersizleri (bir öncekinin aynısı ancak daha az tekrar)

***Eğer isterseniz bir el yayı ile zorluk derecesine bağlı olarak 5-10 tekrar. Bunu 1. ile 2. arasında ya da 4. ile 5. arasında yapabilirsiniz. El yayınız yoksa bu konuya göz atabilirsiniz. Diğer: Livepro LP8285 Alüminyum Sıksık 45 Kg 295,99 TL
Benim şahsi tavsiyem sizin için budur: Amazon.com.tr

Nizami şınav nasıl çekilir? Nizami şınav
Karın kası egzersizleri

Hocam param o kadar çok olsa konu açmazdım ki zaten, şu an 500 TL bütçem var.
20'lik alabilirsin.DB press falan da yaparsın hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…