furs0n Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 12 Mart 2021 #1 Selamlar, ethermine.org kullanıyorum site olarak. Bütün mining yaptığım zamana göre kaç saattir mining yaptığımı öğrenebilir miyim? Başlangıç tarihinden itibaren istatistiğe dair bir chart bile görsem yeter.
Selamlar, ethermine.org kullanıyorum site olarak. Bütün mining yaptığım zamana göre kaç saattir mining yaptığımı öğrenebilir miyim? Başlangıç tarihinden itibaren istatistiğe dair bir chart bile görsem yeter.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #2 Web sitesinde gözüküyordu diye hatırlıyorum.
furs0n Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 12 Mart 2021 #3 RotasızBey dedi: Web sitesinde gözüküyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece hashrate gözüküyor o da 1 gün için. Ben hepsini görmek istiyorum.
RotasızBey dedi: Web sitesinde gözüküyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece hashrate gözüküyor o da 1 gün için. Ben hepsini görmek istiyorum.