Kaç tane Tuborg Shot'a kafası gelir?

uzunslenderblue

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu sıralar ağır depresyon atakları geçiriyorum ve biraz olsun rahatlamam lazım, buna çok ihtiyacım var. Alkol bünyem ortalamanın biraz üstünde. Kaç tane Tuborg Shot'a kafam güzel olur. Votka, viski al falan demeyin çünkü param yok maalesef. Bütçe 250 lira.

Alkol ile sorun düzelmez sorun yaratırsınız alkol keyif işidir sarhoş olmak için içmek istiyorsan hiç içme o para ile daha iyi şeyler yapabilirsin. O parayada sarhoş zor olursun açıkça en mantıklısı şarap.

Hocam bütçe belli zaten bu parayla fazla birşey alınmaz. Direkt gidip alabildiğiniz kadar alın derim. Shot değil de normal yüksek alkollü Tuborg almanız daha iyi olur. Ayrıca depresyona yol açan sorununuz ya da sorunlarınız neler?
Direkt olarak skb var bende. Bir majör depresyon hastası kadar olmasa da gene de ağır geçiyor ataklar. Hatta bazen majör depresyon hastalarından bile ağır ama çok uzun sürmüyor bu depresyon evresi. Dediğin gibi yapmak daha mantıklı. 3 tane Efes Xtra umarım işimi görür.

Bazı tekellerde indirim falan oluyor eğer yakın çevrenizde tekel bayileri varsa gidip onlara bir bakın. Büyük kırmızı tuborg tenekesini tavsiye ederim ayrıca. Yanlış hatırlamıyorsam en son ya 75₺ ya da 80₺ idi. 3 tane falan alırsınız. Ucuz diye gidip sakın Bremen almayın, param az olsa bile kesinlikle almam leş gibi.

Alkol ile sorun düzelmez sorun yaratırsınız alkol keyif işidir sarhoş olmak için içmek istiyorsan hiç içme o para ile daha iyi şeyler yapabilirsin. O parayada sarhoş zor olursun açıkça en mantıklısı şarap.
Öğütler için sağ ol büyükbaba

Bazı tekellerde indirim falan oluyor eğer yakın çevrenizde tekel bayileri varsa gidip onlara bir bakın. Büyük kırmızı tuborg tenekesini tavsiye ederim ayrıca. Yanlış hatırlamıyorsam en son ya 75₺ ya da 80₺ idi. 3 tane falan alırsınız. Ucuz diye gidip sakın Bremen almayın, param az olsa bile kesinlikle almam leş gibi.
Bremen ile Varım'a bira bile demem zaten.

3 tane xtra alıcam diyorsun ve bünyem dayanıklı diyorsun. 3 Tanesi ne kafası yapıcak sana ?
Dayanıklı demedim, ortalamanın biraz üstünde dedim. Normalde bira ile sarhoş olmaya çalışmam zaten deneyimim olmadığı için soruyorum çünkü bana göre bira keyif için içilir ama şu an durum farklı maalesef. Bütün paramı gpu'ya verdim. Normalde votkayı alır hüpletirdim.

Dayanıklı demedim, ortalamanın biraz üstünde dedim. Normalde bira ile sarhoş olmaya çalışmam zaten deneyimim olmadığı için soruyorum çünkü bana göre bira keyif için içilir ama şu an durum farklı maalesef. Bütün paramı gpu'ya verdim. Normalde votkayı alır hüpletirdim.
Hocam bana gelecek halim gibi göründünüz. Ben de ay başı ekran kartı alıcam ama alkole de bütçe ayırmaya çalışıyorum hem doğum günüm var hem yılbaşı var diye. Meraktan soruyorum ne aldınız gpu olarak?

Alın şarap hocam o zaman keyfinide çıkarırsın kafasını da yaşarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı