Bende de 5 tane var. Dün E3 fuarı ile ilgili konumda küfürlü bir video paylaşmıştım ondan yedim. Aslında kimseye hakaret yoktu sadece mizah amaçlı koymuştum. Kimsenin de şikayet edeceğini düşünmemiştim.
Kaç tane uyarı aldınız? Benim 5 tane uyarım var. 5. Az önce oldu Benim için bu sayı çok fazla. 1 Tane bile uyarımın olmamasını isterdim. Eki Görüntüle 1725201
Sizin uyarılarınızın nedenini bilmiyorum ama benimki gerçekten gereksizdi. Yanlış bilgi olmadığını kanıtlamama rağmen, birisinin yaptığı doğruluğu kesin olmayan bir bilgiye dayanarak uyarı verildi tekrardan. Mail olarak durumu gönderdim ama... Gördüğüm kadarıyla takılmadım.
Aynı konudan alsak evet bence fazla. Ancak her birinden vs olursa bence iyi. Benim de 5 uyarım var bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz. ancak bu işe el atılması lazım diye düşünüyorum. Mesale yardım edeceğim ben adama video önermişim reklamdan dolayı uyarı aldım. Hayır öncesinde Technopat ait video var mı diye de baktığım halde. Olsa öyle bir video atılsa eyvallah dersin. Ha bir de moderatör laf ettik diye yedim. Haklıyken adam laf etsin biz bir şey deyince gereksiz mesaj olsun. Neyse fazla uzar bu konu şimdi.