Benim bütçem 1500 TL kadar çıkar ama ailem daha gitarın G'sini bile bilmediğim için o kadar pahalı olmasın 800TL falan olsun dedi ben de mantıklı buldum.
İlk defa gitar kullanacağım, okuldaki müzik hocam getirtecek. Ondan ve YouTube'dan öğrenmeye çalışacağım.
Sizce de mantıklı olan bu mu yoksa almışken iyisi olsun diye düşünerek 1500 TL'lik mi almalıyım?
Hayır...
Daha ilk gitarınız. Onun başına daha neler gelecek neler...
Size önerim direkt ikinci el bir gitar ile öğrenmeniz. 200-400₺ arası bir şey en azından.
Çünkü olur da maymun iştahınız kabarırsa boşuna harcanmış bir para olacak.
Hayır...
Daha ilk gitarınız. Onun başına daha neler gelecek neler...
Size önerim direkt ikinci el bir gitar ile öğrenmeniz. 200-400₺ arası bir şey en azından.
Çünkü olur da maymun iştahınız kabarırsa boşuna harcanmış bir para olacak.
Hocam ikinci el 200 ila 400 arasında gitar mı var en tırt 0 sidney 2 ay sonra sap atan gitarlar 600tl. Adam akıllı bir gitar almasan hevesini kaybedersin dostum valencianın en ucuz modellerine 2. ellerden bak derim. ayrıca elimde valencia cg150 var ilgilenirsen haberleşelim.
Fenix FX-CG851NT Klasik Gitar (Natural) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!