Kaç tür MSI ekran kartı var?

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
Böyle X Slim, Dual tarzı şeyler var hazır sistem alacağım MSI ve ASUS'ta hangi tür ekran kartları var sıralar mısınız?

Bir kere İtopya'dan sistem alacaksanız büyük ihtimalle ederinden fazla ödeyeceksiniz ve değmeyecek. Siz bütçe sunun, forum hazır sistem önersin.

YUSUF KAYAALP-HUNKAR/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB/16GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM. buradaki MPK'ya filan değil de ekran kartları arasında fark var mı mesela Aero filan ne eagle ne oluyor onları öğrenmek istiyorum.

Tahmin ettiğim gibi. Ederinden fazla ödeyerek kazıklanmış olursunuz.

Modeli falan geçiyorum. Arada uçurum fiyat farkı var.

Haklısınız hocam dediğim gibi sadece ekran aynı ekran kartlarının farklı modellerinin farkını araştırıyordum CYBER-TUF4060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS Tuf Gaming GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu nasıl sizce upgrade ile 3 fanlı isteğim biraz önde

Yanlış tercih yapıyorsunuz. 7500F seçerseniz AM5 ile birlikte DDR5 platformu elde ederseniz. Uzun bir süre yükseltme imkanı demek. 3 fanlı ekran kartı için ekstra para ödenmez. 4060 Ti aşırı ısınan bir GPU değil zaten.

DDR5 olmaso daha iyi değil mi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…