Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #11 alihanvardertyok dedi: Sizin seçtiğiniz sistem DDR5 değil. Yukarıda size 2 adet DDR5'li sistem sundum. Genişletmek için tıkla... Ha anladım peki çok sağ olun peki bu OC'ler filan ne oluyor ne gibi etkisi var markalrın kaç tür modeli var FPS vs farkları var mı?
alihanvardertyok dedi: Sizin seçtiğiniz sistem DDR5 değil. Yukarıda size 2 adet DDR5'li sistem sundum. Genişletmek için tıkla... Ha anladım peki çok sağ olun peki bu OC'ler filan ne oluyor ne gibi etkisi var markalrın kaç tür modeli var FPS vs farkları var mı?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #12 Nanooo dedi: Ha anladım peki çok sağ olun peki bu OC'ler filan ne oluyor ne gibi etkisi var markalrın kaç tür modeli var FPS vs farkları var mı? Genişletmek için tıkla... GPU'da o tür şeyler 3-5 FPS değişir. Kafanıza takmayın.
Nanooo dedi: Ha anladım peki çok sağ olun peki bu OC'ler filan ne oluyor ne gibi etkisi var markalrın kaç tür modeli var FPS vs farkları var mı? Genişletmek için tıkla... GPU'da o tür şeyler 3-5 FPS değişir. Kafanıza takmayın.
Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #13 alihanvardertyok dedi: GPU'da o tür şeyler 3-5 FPS değişir. Kafanıza takmayın. Genişletmek için tıkla... Yani 2 fanlıda da aynı 3 fanlıdada bir de Ventus'lu alınır mı?
alihanvardertyok dedi: GPU'da o tür şeyler 3-5 FPS değişir. Kafanıza takmayın. Genişletmek için tıkla... Yani 2 fanlıda da aynı 3 fanlıdada bir de Ventus'lu alınır mı?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #14 Nanooo dedi: Yani 2 fanlıda da aynı 3 fanlıdada bir de Ventus'lu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ventus asla almam ve önermem.
Nanooo dedi: Yani 2 fanlıda da aynı 3 fanlıdada bir de Ventus'lu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ventus asla almam ve önermem.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #15 Nanooo dedi: Yani 2 fanlıda da aynı 3 fanlıdada bir de Ventus'lu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben size Ventus paylaşmadım. Sunduğum Galax sistemi alın geçin. Daha çok performans isterseniz 7700XT'li sistemi alın.
Nanooo dedi: Yani 2 fanlıda da aynı 3 fanlıdada bir de Ventus'lu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben size Ventus paylaşmadım. Sunduğum Galax sistemi alın geçin. Daha çok performans isterseniz 7700XT'li sistemi alın.
Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #16 alihanvardertyok dedi: Ben size Ventus paylaşmadım. Sunduğum Galax sistemi alın geçin. Daha çok performans isterseniz 7700XT'li sistemi alın. Genişletmek için tıkla... Yok zaten Ventus'u kötülüyorlarda o yüzden Ventus ne oluypr bu arada.
alihanvardertyok dedi: Ben size Ventus paylaşmadım. Sunduğum Galax sistemi alın geçin. Daha çok performans isterseniz 7700XT'li sistemi alın. Genişletmek için tıkla... Yok zaten Ventus'u kötülüyorlarda o yüzden Ventus ne oluypr bu arada.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #17 Nanooo dedi: Yok zaten Ventus'u kötülüyorlarda o yüzden Ventus ne oluypr bu arada. Genişletmek için tıkla... Ventus bir model adı. Giriş seviye bir model.
Nanooo dedi: Yok zaten Ventus'u kötülüyorlarda o yüzden Ventus ne oluypr bu arada. Genişletmek için tıkla... Ventus bir model adı. Giriş seviye bir model.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #18 Nanooo dedi: Yok zaten Ventus'u kötülüyorlarda o yüzden Ventus ne oluypr bu arada. Genişletmek için tıkla... Armor ve Ventus, MSI'in giriş seviyesi soğutma sunan modelleridir.
Nanooo dedi: Yok zaten Ventus'u kötülüyorlarda o yüzden Ventus ne oluypr bu arada. Genişletmek için tıkla... Armor ve Ventus, MSI'in giriş seviyesi soğutma sunan modelleridir.
Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #19 SEMIKAANCAKIR dedi: Ventus bir model adı. Giriş seviye bir model. Genişletmek için tıkla... Kaç seviye varkş giriş en alt. Model gibi mi?
SEMIKAANCAKIR dedi: Ventus bir model adı. Giriş seviye bir model. Genişletmek için tıkla... Kaç seviye varkş giriş en alt. Model gibi mi?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #20 Nanooo dedi: Kaç seviye varkş giriş en alt. Model gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet en baz model diyebiliriz. Giriş, giriş-orta, orta, orta-yuksek, yüksek, en yüksek diye modelleri kalite sırasına koyabiliriz ekran kartı camiasında. Tier listi Türkçeye çevirince de bir tuhaf oldu
Nanooo dedi: Kaç seviye varkş giriş en alt. Model gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet en baz model diyebiliriz. Giriş, giriş-orta, orta, orta-yuksek, yüksek, en yüksek diye modelleri kalite sırasına koyabiliriz ekran kartı camiasında. Tier listi Türkçeye çevirince de bir tuhaf oldu