Kaç walt güç kaynağı almalıyım?

ProGamerS

Hectopat
İyi yıllar öncelikle.
Bilgisayarim pentium islemciydi i3 4160 aldim ve tabi anakart'da aldim.Fotoğrafta gördüğünüz islemci ,kasa ve anakart elimde ancak güç kaynagim kaldirmadi 230w güç kaynagim var.Bu fotograftakileri almayi dusunuyorum.Kaç walt güç kaynagı lazım olur?
Şimdiden teşekkürler.

Sistemin aşağı yukarı 350W harcayacak. Fiyat/Performans ürünü olarak bunu önerdim. Biraz daha para ekleyip daha güzellerini de alabilirsin.

Hocam işini garantiye almak istiyorsan 450 watt alsan yeter. Zaten @Wictors 'da söylemiş sisteminin aşağı yukarı ne kadar güç tüketeceğini. 550 fazla yani. Ama ileriye dönük bir psu alayım diyorsan 550watt idealdir bana göre.

İyi kötü demeden önce bize orada yazan 550w olup olmaması değil, 12V kanalından gelen gücün ihtiyacımızı karşılaması.

Mesela RS-600-B modelinin 600W gücü var, bize 12V kanalından 545W geliyor. %91'e yakın verim alıyoruz.

Mantıığın bu yönde olsun. 175TL gibi bir fiyata çıkacaksan zaten hem ilerisi için de bu güç kaynağını öneririm.

Cooler Master Rs-600 B Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…