Kaç yaşındasınız ve kaç sevgiliniz oldu?

2 tane ciddi oldu. İkisiyle de zaman geçtikçe bazı fikirlerimizin değişmesi sebebiyle ayrıldım. Şu an 3. ciddiyi yaşıyorum. (1 yılı geçti) Geçtiğimiz aylarda bir enkaz yaşadık ancak karşılıklı çabalarla bir şekilde toparlandı ve sorun aşıldı. Şimdi gayet güzel devam ediyoruz.

Ciddi olmayan ilişkilerimi saymadım.

Zaman geçtikçe 3. aydaki fikirleriniz ile 8. aydaki, 2. yıldaki fikirleriniz değişebiliyor. Bu sebeple evlenmeden önce evleneceğiniz insanı iyi tanıyın. Ben hoşlanmadığım noktalarda çabuk soğuyabildiğim için üzüleceğim kararlar vermeden önce iyi düşünüyorum. Evlenmek basit, ayrılmak zor, erkekseniz.

Evlenmek basit, ayrılmak zor
Bence mesajdaki en güzel ve en net söz budur. Umarım ilişkin devam eder @Jira hocam. İyi dilekler ve temenniler dilerim ilişkiniz ve hayatınız için.

Tek korkum ise en kötü ihtimal olan görücü usulü evlenmek. Ki böyle bir şey olsa bile reddederim ne olursa olsun. İstediğimi bulana kadar aramaya devam ederim veya beklerim.

14 kill 0 ölümle gidiyorum hadi hayırlısı.

13 1 kere oldu oda oyunda idi artık yapmam tabii o zamanlar küçüktüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…