Kaç yaşındasınız ve kaç sevgiliniz oldu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

edit: haydaaa... patladık.

Yaş 19, 7 tane oldu. 6'sı yabancıydı. 1.5 sene önce ilk kez Türk sevgilim oldu onunla baş etmeye çalışıyorum.

Şu da bir gerçek.
Çoğu kız, 10 kekonun onlara ilgi gösterdiği görünce kendileri bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar ve seni sadece cüzdan olarak kullanıyor.
Genelleme olduğunu düşünüyor olabilirsin ama benim suçummu, çoğunluğun öyle olması.
Ve ister en doğru kişi. Olsun gene ilgim ve alakam olmadığı için yüzüne bakmayacağım.

Yaş 23 yeterince tecrübe edecek sayıda oldu sonuç ise gereksiz olduğu olsada olmasa da bir şey değiştirmediği.

19 yaşındayım 1 kere oldu. Yaklaşık 1 yıl sürdü, bitişini saymazsak hayatımın en güzel 1 yılıydı. Aralıkta bitti, 2 ocakta matematik yazılısı vardı 13 aldım. Bir yıl sonra 2 ocakta fizik yazılısından 13 aldım. Hala şaşkınım.

23 yaşındayım, hiç sevgili yapmadım. Kim uğraşacak sinemaya götür, yemeğe götür, sürekli mesajlaş vesaire. Buna ayıracağım zamanı kendime harcamayı tercih ediyorum. Sevgili olmadan da kız düşüyor. Arada takılıp geçiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…