Kaç yaşındasınız?

Kaç Yaşındasın

• 10

• 11

• 12

• 13

• 14

• 15

• 16

• 17

• 18

• 19

• 20

• 21

• 22

• 23

• 24

• 25

• 26

• 27

• 28

• 29+

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Büyük ihtimalle kiralık inan kullanıyorlar, donanım haber de ben şikayet etmefim sizi, mailde özür diledim sizden, mailinizimkontrol edin lütfen
Güzel kardeşim, sen satın aldığın ürünün ücretini kime göderdin, iban yokmuydu,? elbette vardı ki burada bana yazan arkadaş iban sana ait değilmiş dedi, öyle anlaşılıyor ki bu ibanın sahibini biliyorsun ki bana ait olmadığını sende anladın.
Peki sen nu iban sahibini neden saklıyorsun.
Bunun için sana 1 hafta süre verdim ve bu süre azalıyor, aksi haldeburada ve DonanımHb de toplum işinde suçlaman nedeni ile hakkında C. Savcılığına suç duyurusunda bulunacağımı da biliyorsun, bu yazışmaları silsende fayda etmez çünkü hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum.
Başkasının onuru ile oynamak onu lekelemenin karşılığını görmen için sana verilen sürenin bitmesini bekle.

İban sahibini size gönderdim screenshotlar da, görmediniz sanırım..
Tekrar gönderiyorum buyrun

Bu arada donanımhaber de konuda da isminiz geçiyor, sizin adınıza birçok kişiyi dolandırmışlar, birisi mutlaka şikayet etmiştir.Ben parayı geceyarısı gönderdiğim için 1 gün bekledim. Ertesi gün banlanmıştınız zaten, girdiğimde.Donanımhaber de sizin adınıza hiç bir yorum yapmadım. Bir yanlışlık vardır diye önce size mail attım, dönüş olmayınca buraya yazdım..

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-13-15-03-37-620-edit_com.donanimhaber.dhandroid.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Alıntısı.JPG
    35,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum, belirtilen yere telefon ettim açmadı sonra bana WhatsApp'dan ulaştı, yanlış yere beni rahatsız ediyorsunuz dedi.
Bunu yaptınız teşekkürler,
Donanımhb desteğe birçok kere yazdım, kimse ilgilenmedi bende üyeliğimi tamamen sildim.
Artık sizden tek ricam şu. Gerek donanımhb de gerekse bu forumda beni aklamak için elinizden geleni yapın.
Bu şahıs artık açığa çıktı, bunu donanım haberde belirterek benim üyeliğim ve şifrem kullanılarak bu olayın gerçekleştiğini, şahsın adını ve IBAN numarasını da belirterek uygun bir lisan ile ilan edin beni aklayın ki içim rahat etsin.
Sizden son olarak bunu rica ediyorum.

Beni anladıgınız için teşekkür ederim Refik Bey.
Tabiiki elimden geleni yapıcam, keşke hesabınızı silmeyip biraz bekleseydiniz.. Bir süre sonra çözülürdü eminim, bizim de desteklerimizle..
Çok fazla emek vardı hesabınızda çünkü, yılların yazışmaları,ben de zaten ona kanıp, bu kadar düzgün bir insan sorgulamak hakaret olur diye düşünüp, iban ismini bile size soramadım bu kim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…