1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 25 Eylül 2020 #271 little horse dedi: Pek değil. Genişletmek için tıkla... Size bir sorum daha olacak zahmet olmazsa sayısalcı mısınız sözelci mi?
little horse dedi: Pek değil. Genişletmek için tıkla... Size bir sorum daha olacak zahmet olmazsa sayısalcı mısınız sözelci mi?
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 25 Eylül 2020 #272 1080Tİ dedi: Size bir sorum daha olacak zahmet olmazsa sayısalcı mısınız sözelci mi? Genişletmek için tıkla... Soru sorulmasını severim ancak derinlere inmek pek hoş değil. Sayısalcıyım.
1080Tİ dedi: Size bir sorum daha olacak zahmet olmazsa sayısalcı mısınız sözelci mi? Genişletmek için tıkla... Soru sorulmasını severim ancak derinlere inmek pek hoş değil. Sayısalcıyım.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 25 Eylül 2020 #273 little horse dedi: Soru sorulmasını severim ancak derinlere inmek pek hoş değil. Sayısalcıyım. Genişletmek için tıkla... TC kimliğini sormadı zaten. Ne bu tripler?
little horse dedi: Soru sorulmasını severim ancak derinlere inmek pek hoş değil. Sayısalcıyım. Genişletmek için tıkla... TC kimliğini sormadı zaten. Ne bu tripler?
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2020 #274 Benim ismime ve soy ismime sahip birisi 70 yaşını geçti.
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 25 Eylül 2020 #275 Adem Yıldız_ dedi: TC kimliğini sormadı zaten. Ne bu tripler? Genişletmek için tıkla... Biraz gerginiz sanki. Ortada bir trip yoktu ki.
Adem Yıldız_ dedi: TC kimliğini sormadı zaten. Ne bu tripler? Genişletmek için tıkla... Biraz gerginiz sanki. Ortada bir trip yoktu ki.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 25 Eylül 2020 #276 little horse dedi: Biraz gerginiz sanki. Ortada bir trip yoktu ki. Genişletmek için tıkla... Gergin değilim dostum da. Sadece, sayısalcı misin diyen birisine neden "derinlere inmeyi sevmem" gibi bir şey dedin anlam veremedim.
little horse dedi: Biraz gerginiz sanki. Ortada bir trip yoktu ki. Genişletmek için tıkla... Gergin değilim dostum da. Sadece, sayısalcı misin diyen birisine neden "derinlere inmeyi sevmem" gibi bir şey dedin anlam veremedim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Eylül 2020 #277 @little horse Saydığınız için teşekkür ederim. Merak uyandırıcı birisiniz. Anlatmak için özele inmek zorunda kaldıklarım dışında hakkımda söyleyecek pek fazla şey yok maalesef. Adem Yıldız_ dedi: Gergin değilim dostum da. Sadece, sayısalcı misin diyen birisine neden "derinlere inmeyi sevmem" gibi bir şey dedin anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gelecek muhtemel sorulara karşı bu sözü söylediği belli. Yanlış anlaşılma sonucu ortamı geren kişi sizsiniz gördüğüm kadarıyla.
@little horse Saydığınız için teşekkür ederim. Merak uyandırıcı birisiniz. Anlatmak için özele inmek zorunda kaldıklarım dışında hakkımda söyleyecek pek fazla şey yok maalesef. Adem Yıldız_ dedi: Gergin değilim dostum da. Sadece, sayısalcı misin diyen birisine neden "derinlere inmeyi sevmem" gibi bir şey dedin anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gelecek muhtemel sorulara karşı bu sözü söylediği belli. Yanlış anlaşılma sonucu ortamı geren kişi sizsiniz gördüğüm kadarıyla.
1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 25 Eylül 2020 #278 little horse dedi: Soru sorulmasını severim ancak derinlere inmek pek hoş değil. Sayısalcıyım. Genişletmek için tıkla... Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
little horse dedi: Soru sorulmasını severim ancak derinlere inmek pek hoş değil. Sayısalcıyım. Genişletmek için tıkla... Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 25 Eylül 2020 #280 1080Tİ dedi: Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Ah, lütfen yanlış anlamayın. Asıl ben özür dilerim. Adem Yıldız_ dedi: Gergin değilim dostum da. Sadece, sayısalcı misin diyen birisine neden "derinlere inmeyi sevmem" gibi bir şey dedin anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Art arda soru sormak insanı biraz geriyor sadece. Bu kadar. Yoksa sorulan soruda ne gibi bir sıkıntı olabilir ki?
1080Tİ dedi: Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Ah, lütfen yanlış anlamayın. Asıl ben özür dilerim. Adem Yıldız_ dedi: Gergin değilim dostum da. Sadece, sayısalcı misin diyen birisine neden "derinlere inmeyi sevmem" gibi bir şey dedin anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Art arda soru sormak insanı biraz geriyor sadece. Bu kadar. Yoksa sorulan soruda ne gibi bir sıkıntı olabilir ki?