Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 1 Haziran 2025 #341 The End dedi: Bu mesajı attığımda 21 yaşındaydım. Artık 28 yaşındayım. Allah sağlıklı ömürler versin. O zamanlar @Handsome Reis hayattayken eski mesajımı beğenmiş. Rahmetle anıyorum kendisini. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır aktif olarak girmiyorum ben de şimdi bu konu üzerinden bildirim geldi de girdim, HandsomeReis'in vefat ettiğinden yeni haberim oldu
The End dedi: Bu mesajı attığımda 21 yaşındaydım. Artık 28 yaşındayım. Allah sağlıklı ömürler versin. O zamanlar @Handsome Reis hayattayken eski mesajımı beğenmiş. Rahmetle anıyorum kendisini. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır aktif olarak girmiyorum ben de şimdi bu konu üzerinden bildirim geldi de girdim, HandsomeReis'in vefat ettiğinden yeni haberim oldu
K kurogane Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #342 Sercan1096 dedi: Uzun zamandır aktif olarak girmiyorum ben de şimdi bu konu üzerinden bildirim geldi de girdim, HandsomeReis'in vefat ettiğinden yeni haberim oldu Genişletmek için tıkla... Neden öldü ki
Sercan1096 dedi: Uzun zamandır aktif olarak girmiyorum ben de şimdi bu konu üzerinden bildirim geldi de girdim, HandsomeReis'in vefat ettiğinden yeni haberim oldu Genişletmek için tıkla... Neden öldü ki
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.182 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 1 Haziran 2025 #343 kurogane dedi: Neden öldü ki Genişletmek için tıkla... 2023'teki depremde vefat etti. Mekanı cennet olsun.
kurogane dedi: Neden öldü ki Genişletmek için tıkla... 2023'teki depremde vefat etti. Mekanı cennet olsun.