E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 9 Mayıs 2018 #51 14, bu kadar insanın içinde anaokulundan çıkıp gelmiş gibi hissediyorum . Neyseki yaşıtlarım varmış @Handsome Reis
14, bu kadar insanın içinde anaokulundan çıkıp gelmiş gibi hissediyorum . Neyseki yaşıtlarım varmış @Handsome Reis
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #52 EggerR dedi: 14, bu kadar insanın içinde anaokulundan çıkıp gelmiş gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli olan normal yaş değil beyin yaşıdır. Ne söz söyledim be. 16
EggerR dedi: 14, bu kadar insanın içinde anaokulundan çıkıp gelmiş gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli olan normal yaş değil beyin yaşıdır. Ne söz söyledim be. 16
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 9 Mayıs 2018 #53 1Gülhan1 dedi: Önemli olan normal yaş değil beyin yaşıdır. Ne söz söyledim be. 16 Genişletmek için tıkla... O zaman bende 5 lob var! . Seni bu espriye maruz bıraktığım için kusura bakma. Yapmasam olmazdı.
1Gülhan1 dedi: Önemli olan normal yaş değil beyin yaşıdır. Ne söz söyledim be. 16 Genişletmek için tıkla... O zaman bende 5 lob var! . Seni bu espriye maruz bıraktığım için kusura bakma. Yapmasam olmazdı.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #55 EggerR dedi: O zaman bende 5 lob var! . Seni bu espriye maruz bıraktığım için kusura bakma. Yapmasam olmazdı. Genişletmek için tıkla... 5 lob öylemi. Akşam akşam iyi geldi.
EggerR dedi: O zaman bende 5 lob var! . Seni bu espriye maruz bıraktığım için kusura bakma. Yapmasam olmazdı. Genişletmek için tıkla... 5 lob öylemi. Akşam akşam iyi geldi.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 9 Mayıs 2018 #56 EggerR dedi: 14, bu kadar insanın içinde anaokulundan çıkıp gelmiş gibi hissediyorum . Neyseki yaşıtlarım varmış @Handsome Reis Genişletmek için tıkla... Yalnız değilsin dostum. Bende 14 yaşındayım.
EggerR dedi: 14, bu kadar insanın içinde anaokulundan çıkıp gelmiş gibi hissediyorum . Neyseki yaşıtlarım varmış @Handsome Reis Genişletmek için tıkla... Yalnız değilsin dostum. Bende 14 yaşındayım.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #57 Little Bobby dedi: Yanlız değilsin dostum. Bende 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Ne güzel meraklı çok. Sevindim.
Little Bobby dedi: Yanlız değilsin dostum. Bende 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Ne güzel meraklı çok. Sevindim.
cigneve Kilopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 628 Çözümler 2 9 Mayıs 2018 #58 Little Bobby dedi: Yanlız değilsin dostum. Bende 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum çok gıcık ama "Yalnız" olacak.
Little Bobby dedi: Yanlız değilsin dostum. Bende 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum çok gıcık ama "Yalnız" olacak.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 9 Mayıs 2018 #59 1Gülhan1 dedi: Ne güzel meraklı çok. Sevindim. Genişletmek için tıkla... Güzel birşey fakat Egemen dostumun dediği gibi ben de kendimo burada anaokulu öğrencisi gibi hissediyorum. Silinen üye dedi: Biliyorum çok gıcık ama "Yalnız" olacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlet dostum
1Gülhan1 dedi: Ne güzel meraklı çok. Sevindim. Genişletmek için tıkla... Güzel birşey fakat Egemen dostumun dediği gibi ben de kendimo burada anaokulu öğrencisi gibi hissediyorum. Silinen üye dedi: Biliyorum çok gıcık ama "Yalnız" olacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlet dostum
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #60 Little Bobby dedi: Güzel birşey fakat Egemen dostumun dediği gibi ben de kendimo burada anaokulu öğrencisi gibi hissediyorum. Teşekkürlet dostum Genişletmek için tıkla... Benim yaşım çok büyük değil. Ama şunu söylemek istiyorum. Gene atalarımızın bir sözü var. Emeklemeden yürünmez.
Little Bobby dedi: Güzel birşey fakat Egemen dostumun dediği gibi ben de kendimo burada anaokulu öğrencisi gibi hissediyorum. Teşekkürlet dostum Genişletmek için tıkla... Benim yaşım çok büyük değil. Ama şunu söylemek istiyorum. Gene atalarımızın bir sözü var. Emeklemeden yürünmez.