Kaç yıllık bilgisayar kullanıcısısınız?

20 yaşındayım. Serüvenim 14 yıllık. 6 yaşında (belki de biraz daha küçükken) alfabe bilmeden bilgisayar öğrenmişim.

4-5 yaşında falan Kral Oyun'dan bir şeyler oynadığımı hatırlıyorum, anneme açtırıp oynuyordum. 12 sene olmuş, zaman geçiyor.

Hocam biraz geç başlamışsınız sanki. Anne karnında başlasaydınız daha adapte olurdunuz.

Küçükken öyle bilgisayara bakmak suçmu yani kuzenlerimden öğrenmişim 2 3 şey onları yapmaya çalışıyordum 1 olmasa da 2 ya da 3 yaşımdan beri kullanıyorum. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim isterseniz resmimi sansürleyip yüklerim.

Son düzenleme:
17. 5 yaşindayken PC alındı daha okumam yokken PC başındaydım. Tek hatirladiğim tıklayarak kargo götürdüğüm bir oyun. Oyunu çok aradım bulamadim. Üstten bakış şehir vardı şehrin etrafında yol, evlerin üstünden konuşma balonları çikardi tiklardim. O zaman aklımda kargoları götürüyorum diye kalmış başka bir şeyde olabilir. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Sonra 6 yaşındayken CS başladım. Ondan önce PS deneyimlerim oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…