Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Haziran 2023 #11 Vavien. dedi: Ortalaman 50 veya üzeri ise edebiyat ve meslek dersi dışında sorumluluğun olmaz. Onlardan olması için onlardan kalman gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu mesaj evet/hayır beklediğiniz sorunuzu cevaplıyor.
Vavien. dedi: Ortalaman 50 veya üzeri ise edebiyat ve meslek dersi dışında sorumluluğun olmaz. Onlardan olması için onlardan kalman gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu mesaj evet/hayır beklediğiniz sorunuzu cevaplıyor.
Walhardes Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #12 Vavien. dedi: Bu mesaj evet/hayır beklediğiniz sorunuzu cevaplıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam özür dilerim ne yazdığınızı tam anlamamıştım benim hatam
Vavien. dedi: Bu mesaj evet/hayır beklediğiniz sorunuzu cevaplıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam özür dilerim ne yazdığınızı tam anlamamıştım benim hatam
Kadir533 Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #13 Walhardes dedi: Arkadaşlar, edebiyattan geçtim ve ortalamam 50 üstü ama 5 dersten kaldım. Sorumluluğa girer miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer kaldığın derslerden baraj dersler de varsa sorumlu geçersin baraj derslerden sonraki eğitim öğretim senesinde sorumluluğa girersin. Ama baraj ders değilse ortalama ile geçersin.
Walhardes dedi: Arkadaşlar, edebiyattan geçtim ve ortalamam 50 üstü ama 5 dersten kaldım. Sorumluluğa girer miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer kaldığın derslerden baraj dersler de varsa sorumlu geçersin baraj derslerden sonraki eğitim öğretim senesinde sorumluluğa girersin. Ama baraj ders değilse ortalama ile geçersin.