ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #11 BehzatAmirim dedi: Kayıt bulunamadı mı diyor, yolcu beraberi cihaz mı diyor, ihtalat yoluyla mı kayıtlı vs. ? Genişletmek için tıkla... ithalat yolu diyor
BehzatAmirim dedi: Kayıt bulunamadı mı diyor, yolcu beraberi cihaz mı diyor, ihtalat yoluyla mı kayıtlı vs. ? Genişletmek için tıkla... ithalat yolu diyor
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #12 ZeynelSlett dedi: ithalat yolu diyor Genişletmek için tıkla... Cihazınız yurtdışı değil yurtiçi cihaz.
ZeynelSlett dedi: ithalat yolu diyor Genişletmek için tıkla... Cihazınız yurtdışı değil yurtiçi cihaz.
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #13 BehzatAmirim dedi: Cihazınız yurtdışı değil yurtiçi cihaz. Genişletmek için tıkla... bide model yerinde de TU ile Başlıyor LL ile değil
BehzatAmirim dedi: Cihazınız yurtdışı değil yurtiçi cihaz. Genişletmek için tıkla... bide model yerinde de TU ile Başlıyor LL ile değil
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #14 Yurtdışı olup pasaport kayıtlı olsa "yolcu beraberi" yazacaktı. ZeynelSlett dedi: bide model yerinde de TU ile Başlıyor LL ile değil Genişletmek için tıkla... Tam model kodu nedir ?
Yurtdışı olup pasaport kayıtlı olsa "yolcu beraberi" yazacaktı. ZeynelSlett dedi: bide model yerinde de TU ile Başlıyor LL ile değil Genişletmek için tıkla... Tam model kodu nedir ?
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #15 BehzatAmirim dedi: Yurtdışı olup pasaport kayıtlı olsa "yolcu beraberi" yazacaktı. Tam model kodu nedir ? Genişletmek için tıkla... iphone se 2020 iphone 6mı satmıştım 1500e o adama 700 demişti 5500de nakit verdim
BehzatAmirim dedi: Yurtdışı olup pasaport kayıtlı olsa "yolcu beraberi" yazacaktı. Tam model kodu nedir ? Genişletmek için tıkla... iphone se 2020 iphone 6mı satmıştım 1500e o adama 700 demişti 5500de nakit verdim
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #16 ZeynelSlett dedi: iphone se 2020 iphone 6mı satmıştım 1500e o adama 700 demişti 5500de nakit verdim Genişletmek için tıkla... Model kodundan bahsettim hocam. Model ismi değil. MX9T2TU/A, MHGQ3TU/A, MX9U2TU/A, MX9R2TU/A vs.
ZeynelSlett dedi: iphone se 2020 iphone 6mı satmıştım 1500e o adama 700 demişti 5500de nakit verdim Genişletmek için tıkla... Model kodundan bahsettim hocam. Model ismi değil. MX9T2TU/A, MHGQ3TU/A, MX9U2TU/A, MX9R2TU/A vs.
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #17 BehzatAmirim dedi: Model kodundan bahsettim hocam. Model ismi değil. MX9T2TU/A, MHGQ3TU/A, MX9U2TU/A, MX9R2TU/A vs. Genişletmek için tıkla... bişey olurmu yani çalıntı telefon olma ihtimali falan vardır tabi canımda
BehzatAmirim dedi: Model kodundan bahsettim hocam. Model ismi değil. MX9T2TU/A, MHGQ3TU/A, MX9U2TU/A, MX9R2TU/A vs. Genişletmek için tıkla... bişey olurmu yani çalıntı telefon olma ihtimali falan vardır tabi canımda
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.906 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Ocak 2023 #18 ZeynelSlett dedi: bişey olurmu yani çalıntı telefon olma ihtimali falan vardır tabi canımda Genişletmek için tıkla... Reis modelin tam kodunu belirtmeni istiyor. Çünkü model kodu önemli bu tür konularda. Benim telefon Almanya'dan geldi mesela. Modeli Türkiye'ye gönderilenlerle farklı olabiliyor.
ZeynelSlett dedi: bişey olurmu yani çalıntı telefon olma ihtimali falan vardır tabi canımda Genişletmek için tıkla... Reis modelin tam kodunu belirtmeni istiyor. Çünkü model kodu önemli bu tür konularda. Benim telefon Almanya'dan geldi mesela. Modeli Türkiye'ye gönderilenlerle farklı olabiliyor.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #19 ZeynelSlett dedi: bişey olurmu yani çalıntı telefon olma ihtimali falan vardır tabi canımda Genişletmek için tıkla... Hocam çaltıntı ne alaka ? Cihazının zaten yurtiçi kayıtlı. Sadece model kodunu sordum. Hakkında kısmından öğreneceksiniz.
ZeynelSlett dedi: bişey olurmu yani çalıntı telefon olma ihtimali falan vardır tabi canımda Genişletmek için tıkla... Hocam çaltıntı ne alaka ? Cihazının zaten yurtiçi kayıtlı. Sadece model kodunu sordum. Hakkında kısmından öğreneceksiniz.
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #20 BehzatAmirim dedi: Hocam çaltıntı ne alaka ? Cihazının zaten yurtiçi kayıtlı. Sadece model kodunu sordum. Hakkında kısmından öğreneceksiniz. Genişletmek için tıkla... model kodu TU adas ben adam çalıntı telefon satıyordur diye dedim nasıl öğreniceğimi sordum
BehzatAmirim dedi: Hocam çaltıntı ne alaka ? Cihazının zaten yurtiçi kayıtlı. Sadece model kodunu sordum. Hakkında kısmından öğreneceksiniz. Genişletmek için tıkla... model kodu TU adas ben adam çalıntı telefon satıyordur diye dedim nasıl öğreniceğimi sordum