Merhaba, yurt dışı ithalatı olan bir telefon kullanmaktayım Xiaomi Note 10s. Güncelleme yaparken korku yaşıyorum acaba herhangi bir şey olacak mı diy. E MIUI sürümü guncellemekte herhangi bir sakınca var mıdır? Bilgisi olan yardımcı olursa mutlu olurum.
Merhaba, yurt dışı ithalatı olan bir telefon kullanmaktayım Xiaomi Note 10s. Güncelleme yaparken korku yaşıyorum acaba herhangi bir şey olacak mı diy. E MIUI sürümü guncellemekte herhangi bir sakınca var mıdır? Bilgisi olan yardımcı olursa mutlu olurum.
NV data hatası Redmi Note 10 Pro cihazında oluyor. Hatayı çözmek içinse TWRP veya fastboot menüsü aracılığıyla cihaza modem dosyası yazılıyor, servislik bir iş değil.
Bende kaçak POCO M3 vardı. O telefona IMEI attırdıktan sonra hataya düşüp güncelleme yaptım ve telefon hata verdi. OEM kilidi de kapalı olunca telefoncuya götürmek zorunda kaldım.