Kaçak S4 Yakalanır Mı?

Teknopac

Hectopat
Daha fazla  
Amcamın kızına kaçak S4 almışlar. İnternete giremiyor galiba (emin değilim) ama Play Store'ye giremiyor. Bana yakalanamaz orijinal gibi yapmış telefoncu diyor. Daha önce de bunlar iPhone 4S almıştı ve kaçak olduğu tespit edildi. Telefon kullanılmaz hale geldi. Yakalanır mı?

Ben almadım telefonu. Bu arada internete girerken sık sık sıkıntı çıkarıyormuş. Ama girebiliyormuş.

Play Store'ye giremiyor ilk mesajda belirttiğim gibi.

Yakalanmaz babamın S3'ü yakalandı içindeki parçayı değiştirdiler düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona mesaj gelir kapanmadan önce bildiğim kadarıyla. Mesaj geldikten sonra gidip bir telefoncudan IMEI değiştirebilirsin veya pasaportu olan bir yakınınızla telefoncuya gidip telefonun IMEI kayıtlı duruma getirebilirsiniz, fakat bunun için belli bir miktar para ödemeniz gerekmektedir.

Arkadaşlar yazmışlar zaten benim başıma geldi. Benim yurtdışımdan gelen S1 cihazım var. Gelen kişi pasaporta kayıt yaptırmak zorunda eğer cihazınızın orjinal olmasını istiyorsanız ki bu bedel 112TL. Her ay sağolsun Avrupa devleti SMS parası almadan 30 gün içerisinde cihazınız kapanacaktır yazısı gönderirdi. Bende pasaport olmadığı için gidip dandik telefonların IMEI numarasını her 3 ayda bir gidip attırıyorum. Her 3-4 ayda bir telefon kapanıyor. :)

Arkadaşlar replikaya verdiğiniz para çöpe gidiyor. Ne kadar bire bir de olsa çok fark var aralarında.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı