Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #1 Silinen üye dedi: Yok yapılabilir ama boş bir zamanda sınavlar başlıyor da. Genişletmek için tıkla... Stok şekilde olursa çok daha İyi olur. Öğrencisiniz galiba kaçıncı sınıf?
Silinen üye dedi: Yok yapılabilir ama boş bir zamanda sınavlar başlıyor da. Genişletmek için tıkla... Stok şekilde olursa çok daha İyi olur. Öğrencisiniz galiba kaçıncı sınıf?
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #2 Ümitt dedi: Stok şekilde olursa çok daha İyi olur. Öğrencisiniz galiba kaçıncı sınıf? Genişletmek için tıkla... 9.sınıf öğrencisiyim.
Ümitt dedi: Stok şekilde olursa çok daha İyi olur. Öğrencisiniz galiba kaçıncı sınıf? Genişletmek için tıkla... 9.sınıf öğrencisiyim.
Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #3 Silinen üye dedi: 9.sınıf öğrencisiyim. Genişletmek için tıkla... Bende 8.Sınıf
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #4 Ümitt dedi: Hım çok sevindim. Genişletmek için tıkla... Sevdim seni bir şey ihtiyacın olursa söyle. Berkant Ayhan Karabudak dedi: S3 Mini Güncelleme Türkiyede güncelleme alıyorda bizim mi haberimiz yok? Bu arada Ekim'in 19'unda Nordic'de S3 Mini I8190 için güncelleme çıktı, sürüm aynı ama iyileştirme falan işte. Nordic Stock Atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Berkant skype girer misin ?
Ümitt dedi: Hım çok sevindim. Genişletmek için tıkla... Sevdim seni bir şey ihtiyacın olursa söyle. Berkant Ayhan Karabudak dedi: S3 Mini Güncelleme Türkiyede güncelleme alıyorda bizim mi haberimiz yok? Bu arada Ekim'in 19'unda Nordic'de S3 Mini I8190 için güncelleme çıktı, sürüm aynı ama iyileştirme falan işte. Nordic Stock Atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Berkant skype girer misin ?