Kaçırılan mazeret sınavına tekrar girilebilir mi?

y1mus4

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
9. sınıfım, şu an 4 dersten kalıyorum. Kaldığım dersler arasında biyoloji ve coğrafya da var. Biyoloji ve coğrafya sınavı yapıldığı zaman hasta olduğum için girememiştim, raporumda vardı. Mazeret sınavının yapılmasından 1 gün önce bizim servis okul çıkışına gelmedi ve farklı bir servisle eve dönmek zorunda kaldım. Sonraki gün okula gitmek için durağa giderken sınıfta kalma ve servisi kaçırma korkusuyla 10 dakika erken çıktım ve servisi beklemeye başladım, ancak 40 dakika kadar beklememe rağmen servis hiçbir şekilde gelmedi ve o yüzden biyoloji ve coğrafya sınavlarının telafilerine giremedim. Tekrardan sınav yapılır mı? Yoksa hoca g'mi girer? Müdürü vs. arasam bu konu hakkında yardımcı olurlar mı?

Durumu açıklayın, mümkünse bugün için gidip rapor alın. Yardımcı olmak zorundalar.

Durumu açıklayın, mümkünse bugün için gidip rapor alın. Yardımcı olmak zorundalar.

Okulu veya öğretmenleri arayıp durumumu açıklamayı çalışacağım ama yardımcı olacaklarını pek zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…