Kademe kademe PEGATRON IPXSB-H61 sistem yükseltme

ktyylmz35

Hectopat
Daha fazla  
Elimde ki sistem artık yetersiz geliyor, sistemi bir anda değilde parça parça yükseltmeyi düşünüyorum. Bir anda değilde parça parça nasıl yükseltebilirim yardımlarınızı bekliyorum. Aklımda APU'ya geçmek gibi bir fikir var ama nasıl olcak hiç bi fikrim yok.
Sistem özelliklerim;

Yeriniz de olsam APU sisteme geçmezdim. APU sistem 1000 TL civarı bütçesi olanlar için ideal bir sistem. Bu sisteme ek olarak ekran kartını ve güç kaynağını değiştirirseniz daha iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda RAM şikayeti çekerseniz yüksek mhz RAM' satın alabilirsin. Sistemin baya dengesiz bu arada.

Bu sistemle bence APU'ya geçmeyin. Elinizdeki sistem size gayet yetecek bir sistem. Sadece ekran kartınızı değiştirin. Bu arada güç kaynağınızı yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.

Yorumunuz için teşekkür ederim, sistem ne konuda dengesiz az bilgi verebilir misiniz? Sistemin dengesini ne bozuyor?
Bu sistemle bence APU'ya geçmeyin. Elinizdeki sistem size gayet yetecek bir sistem. Sadece ekran kartınızı değiştirin. Bu arada güç kaynağınızı yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
Hocam güç kaynağını kesinlikle değiştireceğim, kasayı açamadığımdan söyleyemiyorum ama kötü olduğunu biliyorum. Hangi ekran kartınız önerirsiniz?

Bütçe belirtirsen faydalı olur. PSU, anakart ve ekran kartı değişmesi gereken parçalardır. HD5xxx serisi tarih oldu zaten(HD6510 aslında HD5xxx serisindendir, etiket farklıdır). Bütçe belirt yardımcı olalım.

Hocam yükseltme için en fazla 800 lira harcayabilirim.

nVidia ekran kartları AMD ekran kartlarına göre biraz daha pahalı. Render yapmayacak ve Cuda çekirdeklerinle işin olmayacaksa AMD alman daha iyi olur. Yaklaşık aynı performansa neden daha fazla para veresin ki?

nVidia ekran kartları AMD ekran kartlarına göre biraz daha pahalı. Render yapmayacak ve Cuda çekirdeklerinle işin olmayacaksa AMD alman daha iyi olur. Yaklaşık aynı performansa neden daha fazla para veresin ki?
Bazen render yapmam gerekiyor, önerseniz hangi Nvidia ekran kartını önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…