Kadın deri ceketi erkek giyebilir mi?

keremxw

Hectopat
Pull&bear'da şöyle bir ceket buldum.
Ürünü çok beğendim, ama giyen mankenin kadın olduğunu gördüm, belki unisex olabilir diye düşündüm. Ürünün web sitesindeki görsellerine baktım, fotoğrafların birinde erkek vardı bu ceketi giyen. Sonradan öğrendim ki kadın ceketiymiş bu. Dışarıda bu şekilde beli lastikli oversize deri ceket giyen erkeklerde görüyorum çokça. Elinde bu üründen olan var mı? Sizce bunu alsam çok kadınsı dururmu üstümde?

Ben fark etmedim şahsen bence giyilir.

Ürün unisex. Erkek de giyebilir.

Yerinde olsam Mavi'nin deri ceketlerinden alırdım hiç gerek yok böyle ceketlere.

(Fark ettim ki konuyu açan da sizmişsiniz. Kendiniz unisex olduğunu belirtmişsiniz o yüzden sorun yaşamazsınız fakat ben olsam giymem.)

Tasarım olarak kadın olmasından bahsetmediğinizi düşünüyorum. Omuzlar normale göre dar olur daha kısa olur ve çevre olarak da daha kısa olur.

Giyilir bence. Kadın ceketi olduğu belli olmuyor.

Çok feminen duruyor. Şahsen giymezdim. Adam gibi şişme mont giyin kardeşim, deri meri boş.

Yakınlarda bir P&B varsa gidip dene, model olarak kullanılan kadın gibi ince bedenli ve benzer boyda bir erkekte omuzlar çok geniş değilse fotoğraftaki gibi duracaktır. Anca ince bedenli olmayan bir erkekte belden daha yukarıda durursa düdük gibi olur.

Ayrıca deri cekete para vermek çok akıllıca bir yatırımdır, suni derinin 2-4 katı para vereceksin ancak ömür boyu giyebilir, fazla değer kaybı olmadan satabilir veya birine bırakabilirsin.

Bence al, giy, çevrendekilerin görüşünü al "nasıl olmuş, yakışmış mı" gibisinden, çok konuyu problem edersen. Beğenmezsen zaten iade edersin. Alınır diye düşünüyorum.

Beğeniyorsanız önemi var mı? Kadınsı durmuş, erkeksi durmuş gibi konuların pek bir önemi yok. Ceket size uyuyorsa sorun yoktur. Abartı bir görüntüsü de yok. Beğenmezseniz iade edersiniz.

Pullbear web sitesinden urunun fotograflarina girdiğimde kadin manken fotolarinin yaninda 1 tane de erkek manken fotosu vardı. Unisexdir diye düşünmüştüm o yüzden. Daha sonrasında Trendyol'da ürün ile ilgili sorulan sorulara baktım. Biri ürünün unisex olup olmadıgını sormuş, cevap olarak da kadınlar için tasarlandı diye yazıyordu.

Tasarım olarak kadın olmasından bahsetmediğinizi düşünüyorum. Omuzlar normale göre dar olur daha kısa olur ve çevre olarak da daha kısa olur.
Alınmamalı mı diyorsunuz yani

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250109_181740.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…