alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 10 Şubat 2021 #11 Hepsini okudum. Bence de yarısı doğru yarısı yanlış .
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Şubat 2021 #12 alyhisa dedi: Ama şu da var adam eşini kendisi seçerse adam manyak çıkar gider kadına her gün şiddet uygularsa? Kadınları biraz şey yerine koymak oluyor. Genişletmek için tıkla... Adam eşini seçecek yazmamış ki. Konuyu bir daha okumanızı öneririm.
alyhisa dedi: Ama şu da var adam eşini kendisi seçerse adam manyak çıkar gider kadına her gün şiddet uygularsa? Kadınları biraz şey yerine koymak oluyor. Genişletmek için tıkla... Adam eşini seçecek yazmamış ki. Konuyu bir daha okumanızı öneririm.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #13 Aslında toplum eğitimli olsa böyle bir sorun olmazdı. Eğitim çok önemli. Özellikle aile tarafından verilen eğitim.
Aslında toplum eğitimli olsa böyle bir sorun olmazdı. Eğitim çok önemli. Özellikle aile tarafından verilen eğitim.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #14 Bu arada feministler ve bu istanbul sözleşmesi olayları sadece Türkiye'de var. Ama nedense bunlar bize yurtdışından ithal.
Bu arada feministler ve bu istanbul sözleşmesi olayları sadece Türkiye'de var. Ama nedense bunlar bize yurtdışından ithal.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #15 Bence eski usül diri diri toprağa gömelim bu az olmuş.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 10 Şubat 2021 #16 Sindel dedi: Bence eski usul diri diri toprağa gömelim bu az olmuş. Genişletmek için tıkla... Eski usul? Bizim tarihimizde ve kültürümüzde yok böyle bir şey!
Sindel dedi: Bence eski usul diri diri toprağa gömelim bu az olmuş. Genişletmek için tıkla... Eski usul? Bizim tarihimizde ve kültürümüzde yok böyle bir şey!
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 10 Şubat 2021 #17 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Aslında toplum eğitimli olsa böyle bir sorun olmazdı. Eğitim çok önemli. Özellikle aile tarafından verilen eğitim.Eki Görüntüle 874227 Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin eğitim seviyesi çok düşük maalesef.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Aslında toplum eğitimli olsa böyle bir sorun olmazdı. Eğitim çok önemli. Özellikle aile tarafından verilen eğitim.Eki Görüntüle 874227 Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin eğitim seviyesi çok düşük maalesef.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #18 alyhisa dedi: Hepsini okudum. Bence de yarısı doğru yarısı yanlış . Genişletmek için tıkla... Doğru ve yanlış olan tarafları nedir ?
alyhisa dedi: Hepsini okudum. Bence de yarısı doğru yarısı yanlış . Genişletmek için tıkla... Doğru ve yanlış olan tarafları nedir ?
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #19 Megaton dedi: Eski usul? Bizim tarihimizde ve kültürümüzde yok böyle bir şey! Genişletmek için tıkla... Espri sakin Faik hocam.
Megaton dedi: Eski usul? Bizim tarihimizde ve kültürümüzde yok böyle bir şey! Genişletmek için tıkla... Espri sakin Faik hocam.
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 10 Şubat 2021 #20 Neden onlar özgür değiller, sadece dünyaya çocuk getirmek için kullanılan şeyler (!) Bazı tuvalet kağıtlarını okuduğunuzu düşünüyorum. Edit: Mesajı tamamen okudum ve çok ucu açık bir mesaj.
Neden onlar özgür değiller, sadece dünyaya çocuk getirmek için kullanılan şeyler (!) Bazı tuvalet kağıtlarını okuduğunuzu düşünüyorum. Edit: Mesajı tamamen okudum ve çok ucu açık bir mesaj.