Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 10 Şubat 2021 #21 Kadın cinayetlerinde bazen görüyorum. Bu kadının bu adam ile isi ne diyorum bazen.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 10 Şubat 2021 #22 Bekarlık sultanlıktır. En iyisi hiç evlenmemek.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 10 Şubat 2021 #23 Muhtemelen hayatında düzgün bir kadın tanımamışsın. Tek cümleyle tüm kadınları aynı kefeye koyuyorsun. Düşüncelerinin tamamı yanlış ve saçma.
Muhtemelen hayatında düzgün bir kadın tanımamışsın. Tek cümleyle tüm kadınları aynı kefeye koyuyorsun. Düşüncelerinin tamamı yanlış ve saçma.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #24 Megaton dedi: Kadın cinayetlerinde bazen görüyorum. Bu kadının bu adam ile isi ne diyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Kadın cinayeti demeyelim, doğal seçilim kurbanı diyelim.
Megaton dedi: Kadın cinayetlerinde bazen görüyorum. Bu kadının bu adam ile isi ne diyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Kadın cinayeti demeyelim, doğal seçilim kurbanı diyelim.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #25 Çocuğu kadın doğurduğuna göre bırak da koca tercihini de kadınlar yapsın. Saçma bir konu olmuş bence.
Çocuğu kadın doğurduğuna göre bırak da koca tercihini de kadınlar yapsın. Saçma bir konu olmuş bence.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #26 Her kadın aynı mı?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Şubat 2021 #27 isimsizkahraman dedi: Bekarlık sultanlıktır. En iyisi hiç evlenmemek. Genişletmek için tıkla... Yalnızlık sorunu olmasa ben de evlenmeyi düşünmem. İstanbul sözleşmesi maddeleri beni bitirir çünkü.
isimsizkahraman dedi: Bekarlık sultanlıktır. En iyisi hiç evlenmemek. Genişletmek için tıkla... Yalnızlık sorunu olmasa ben de evlenmeyi düşünmem. İstanbul sözleşmesi maddeleri beni bitirir çünkü.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #28 balikeat dedi: Muhtemelen hayatında düzgün bir kadın tanımamışsın. Tek cümleyle tüm kadınları aynı kefeye koyuyorsun. Düşüncelerinin tamamı yanlış ve saçma. Genişletmek için tıkla... Genelleme değil, bu psikoloji. Aynı şey feminen bireyler için de geçerli.
balikeat dedi: Muhtemelen hayatında düzgün bir kadın tanımamışsın. Tek cümleyle tüm kadınları aynı kefeye koyuyorsun. Düşüncelerinin tamamı yanlış ve saçma. Genişletmek için tıkla... Genelleme değil, bu psikoloji. Aynı şey feminen bireyler için de geçerli.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 10 Şubat 2021 #29 CQBRAREİS dedi: Espri sakin Faik hocam. Genişletmek için tıkla... Oyle ama başka bir milletin kültürünü şaka bile olsa bizim demek sindiremedim.
CQBRAREİS dedi: Espri sakin Faik hocam. Genişletmek için tıkla... Oyle ama başka bir milletin kültürünü şaka bile olsa bizim demek sindiremedim.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 10 Şubat 2021 #30 PustiPowerV2 dedi: Yalnızlık sorunu olmasa ben de evlenmeyi düşünmem. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir türlü evlenmem. Ne kadar yalnız olursam olayım.
PustiPowerV2 dedi: Yalnızlık sorunu olmasa ben de evlenmeyi düşünmem. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir türlü evlenmem. Ne kadar yalnız olursam olayım.