Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #31 Zihniyete hayran kaldım. Sene 2021 ve hala bu tür düşünceler var.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #32 gregor cemsa dedi: Çocuğu kadın doğurduğuna göre bırak da koca tercihini de kadınlar yapsın. Saçma bir konu olmuş bence. Genişletmek için tıkla... Dünya nüfusu almış başını gidiyor. Doğurmasınlar o zaman. Doğurmayı zorluk olarak gören kişiler zaten çocuk bakamaz.
gregor cemsa dedi: Çocuğu kadın doğurduğuna göre bırak da koca tercihini de kadınlar yapsın. Saçma bir konu olmuş bence. Genişletmek için tıkla... Dünya nüfusu almış başını gidiyor. Doğurmasınlar o zaman. Doğurmayı zorluk olarak gören kişiler zaten çocuk bakamaz.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 10 Şubat 2021 #33 KARMA89 dedi: 6284 sayılı kanun yürürlükte olduğu için ben de evlenmem. Genişletmek için tıkla... Hocam linç geliyor
KARMA89 dedi: 6284 sayılı kanun yürürlükte olduğu için ben de evlenmem. Genişletmek için tıkla... Hocam linç geliyor
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 10 Şubat 2021 #34 Milliyetçilerin toplandığı ve nereye dokundurulursa bir şeyin çıktığı garip bir konu.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Şubat 2021 #35 metaphroz dedi: Ben hiçbir türlü evlenmem. Ne kadar yalnız olursam olayım. Genişletmek için tıkla... Keşke ben de yalnızlığı sorun etmeseydim.
metaphroz dedi: Ben hiçbir türlü evlenmem. Ne kadar yalnız olursam olayım. Genişletmek için tıkla... Keşke ben de yalnızlığı sorun etmeseydim.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #36 Pola_93 dedi: Milliyetçilerin toplandığı ve nereye dokundurulursa bir şeyin çıktığını garip bir konu. Genişletmek için tıkla... Bende anti milliyetçiyim, sorun yok. Herkes saygılı.
Pola_93 dedi: Milliyetçilerin toplandığı ve nereye dokundurulursa bir şeyin çıktığını garip bir konu. Genişletmek için tıkla... Bende anti milliyetçiyim, sorun yok. Herkes saygılı.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 10 Şubat 2021 #37 Ben dört tane istiyorum. Biri esmer, biri sarışın biri kumral ve dördüncüsü de kızıl olsun. Yurtta sulh kuruluna lütfen biri iletiversin.
Ben dört tane istiyorum. Biri esmer, biri sarışın biri kumral ve dördüncüsü de kızıl olsun. Yurtta sulh kuruluna lütfen biri iletiversin.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 10 Şubat 2021 #38 KARMA89 dedi: Bak görürsünüz bu propagandalar ve hele hele yapay sperm tarzı teknolojilerin gelişmesi sonrası lezbiyenliğin nasıl arşa ulaşacağını. Genişletmek için tıkla... Teknolojinin gelişmesi ile cinsel tercihin değişmesi... Anlıyorum...
KARMA89 dedi: Bak görürsünüz bu propagandalar ve hele hele yapay sperm tarzı teknolojilerin gelişmesi sonrası lezbiyenliğin nasıl arşa ulaşacağını. Genişletmek için tıkla... Teknolojinin gelişmesi ile cinsel tercihin değişmesi... Anlıyorum...
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 10 Şubat 2021 #39 Erkek/Kadın farketmeksizin her insan özgürdür. Kadınların köle gibi erkekler tarafından seçilmesi çok yanlış bir düşünce. Eşcinsellik kısmı ise günümüzde çokça tartışılan bir kavram.
Erkek/Kadın farketmeksizin her insan özgürdür. Kadınların köle gibi erkekler tarafından seçilmesi çok yanlış bir düşünce. Eşcinsellik kısmı ise günümüzde çokça tartışılan bir kavram.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #40 296181 dedi: Ben dört tane istiyorum. Biri esmer, biri sarışın biri kumral ve dördüncüsü de kızıl olsun. Yurtta sulh kuruluna lütfen biri iletiversin. Genişletmek için tıkla... Erkek çok eşlidir, birden fazla dişiyi dölleyebilir. Olabilir.
296181 dedi: Ben dört tane istiyorum. Biri esmer, biri sarışın biri kumral ve dördüncüsü de kızıl olsun. Yurtta sulh kuruluna lütfen biri iletiversin. Genişletmek için tıkla... Erkek çok eşlidir, birden fazla dişiyi dölleyebilir. Olabilir.