Kadın eşini kendisi seçmemeli

Sizin bu duyguyu hissetmemeniz başkalarının hissetmediği anlamına gelmiyor. İsteyen istediğini yaşar. Bu tip kurallar geldikçe insanlar daha da aptallaşıyor ve kendi başına bir şeyi veya durumu yönetmeyi beceremiyor. İyi veya kötü her insana tecrübe gerekiyor.

Hadi tüm forum gay olalım! Bu sayede gerçek aşkı buluruz. Erkeğin sevdiği gibi sevecek tek barlık yine bir erkektir.

Bence herkes ürememeli sonra böyle şeyleri okumak zorunda kalıyoruz

Bir de neden eğitimi kadınlar alıyor? Bu bahsedilen it, serseri tipler alsa da o kesim yok olsa herkes mutlu olsa?
Kimse melek değil, ki bu kişilerin böyle olmasının altında yatan pek çok şey var, bu kişileri topluma kazandırmak zor, ancak benim dediklerim daha kolay.

Konu sahibinin düşüncelerini doğru bulmadım ama sözlerinde biraz ağır olmuş.
Hakaret edenler ve olayı kişiselleştiren umurumda değil, insan gibi eleştirecek olan varsa eleştirir, tartışmaya açık bir insan olmasam gelip foruma konu açmazdım. Neyse, konumun kapanmasını istemiyorum, insanların ne düşündüğünü merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…