Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 30 Nisan 2023 #11 Benim düşüncem boşuna kadın, erkek ve unisex diye ayırmıyorlar. Unisex her iki cinsiyet için tasarlanıyor. Bu da demek oluyor ki kadın ayakkabısı ve erkek ayakkabısı farklı.
Benim düşüncem boşuna kadın, erkek ve unisex diye ayırmıyorlar. Unisex her iki cinsiyet için tasarlanıyor. Bu da demek oluyor ki kadın ayakkabısı ve erkek ayakkabısı farklı.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #12 Ketçaplı cips dedi: Nike Lifestyle Ayakkabı Nike Lifestyle Ayakkabı Ayakkabıda bu hocam. Mağazada değişebilir miyim ürünü peki Boyner den alsam Biri erkek biri kadın. Genişletmek için tıkla... Bune olum böyle ayakkabı mı olur bence güzel bir şey alabilirsin o fiyata.
Ketçaplı cips dedi: Nike Lifestyle Ayakkabı Nike Lifestyle Ayakkabı Ayakkabıda bu hocam. Mağazada değişebilir miyim ürünü peki Boyner den alsam Biri erkek biri kadın. Genişletmek için tıkla... Bune olum böyle ayakkabı mı olur bence güzel bir şey alabilirsin o fiyata.
burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 18 Aralık 2023 #13 Nike Air Max Excee Kadın Ayakkabısı. Nike TR bunu almak istiyorum ama kadın ayakkabısı beden konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Kaç numara büyük almam gerekli ayağım 42 numara
Nike Air Max Excee Kadın Ayakkabısı. Nike TR bunu almak istiyorum ama kadın ayakkabısı beden konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Kaç numara büyük almam gerekli ayağım 42 numara
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #14 burakdrs dedi: Nike Air Max Excee Kadın Ayakkabısı. Nike TR bunu almak istiyorum ama kadın ayakkabısı beden konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Kaç numara büyük almam gerekli ayağım 42 numara Genişletmek için tıkla... Büyüklükten değil de şekil olarak fark ediyor diye biliyorum.
burakdrs dedi: Nike Air Max Excee Kadın Ayakkabısı. Nike TR bunu almak istiyorum ama kadın ayakkabısı beden konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Kaç numara büyük almam gerekli ayağım 42 numara Genişletmek için tıkla... Büyüklükten değil de şekil olarak fark ediyor diye biliyorum.
burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 18 Aralık 2023 #15 theumtkyd dedi: Büyüklükten değil de şekil olarak fark ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Daha mı dar alırsam giyilmez mi?
theumtkyd dedi: Büyüklükten değil de şekil olarak fark ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Daha mı dar alırsam giyilmez mi?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #16 burakdrs dedi: Daha mı dar alırsam giyilmez mi? Genişletmek için tıkla... Giyilebilir aslında ama net bir şey söyleyemem. Sadece kadın ayakkabılarının tabanları biraz daha dar oluyor.
burakdrs dedi: Daha mı dar alırsam giyilmez mi? Genişletmek için tıkla... Giyilebilir aslında ama net bir şey söyleyemem. Sadece kadın ayakkabılarının tabanları biraz daha dar oluyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #17 Unisex ayakkabılarda numara sıkıntısı yaşamadım.