O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.177 Çözümler 1 7 Ağustos 2021 #41 İkisinin de ayrı hakları var. Eşit olunamaz ama adaletli olunur.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 7 Ağustos 2021 #42 Eşit değiliz, denkiz. Yani hak olarak eşitiz, ama fiziksel, duygusal vb. erkek daha güçlü. Kadın ise dediğin gibi insan nesli için aşırı önemli.
Eşit değiliz, denkiz. Yani hak olarak eşitiz, ama fiziksel, duygusal vb. erkek daha güçlü. Kadın ise dediğin gibi insan nesli için aşırı önemli.
SalihBerkayÇ Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 98 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #43 Berrkay dedi: Hak-hukuk olarak sözde eşitiz. Birçok yasal açıdan kadınlar, erkeklere göre daha avantajlı. Kadın düşmanı olarak söylemiyorum bunu. Genişletmek için tıkla... O başka bir boyut, şimdi erkekler ayrımcılık görüyor desem linç yerim.
Berrkay dedi: Hak-hukuk olarak sözde eşitiz. Birçok yasal açıdan kadınlar, erkeklere göre daha avantajlı. Kadın düşmanı olarak söylemiyorum bunu. Genişletmek için tıkla... O başka bir boyut, şimdi erkekler ayrımcılık görüyor desem linç yerim.
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 11 Ağustos 2021 #44 Kadın ve erkek hak olarak tamamen eşit olursa, bu durumdan kadın zararlı çıkar zira mevcut haklar arasında kadına ayrılan bir ton pozitif ayrım mevcut. Ha tabii eşit olsun o yine güzel olur.
Kadın ve erkek hak olarak tamamen eşit olursa, bu durumdan kadın zararlı çıkar zira mevcut haklar arasında kadına ayrılan bir ton pozitif ayrım mevcut. Ha tabii eşit olsun o yine güzel olur.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Ağustos 2021 #46 Sipahimsi dedi: Hayır. Erkek üstün ırk. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen yolda birini gördüm şu siz misiniz?
Sipahimsi dedi: Hayır. Erkek üstün ırk. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen yolda birini gördüm şu siz misiniz?
Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 12 Ağustos 2021 #47 yok bu benım kuzen ben akrabalardan uzak yasıyom