UmuTese4 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri Lamzu Atlantis OG v2 4K - G213 - G Pro X Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #11 botstepz dedi: İkisini de deneyimleyemediğimden bilmiyorum ama dunklar pek tutulmadığından Air Force 1 mid daha garanti bir tercih olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Af değil jordon 1 mid.
botstepz dedi: İkisini de deneyimleyemediğimden bilmiyorum ama dunklar pek tutulmadığından Air Force 1 mid daha garanti bir tercih olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Af değil jordon 1 mid.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Ekim 2022 #12 UmuTese4 dedi: Af değil jordon 1 mid. Genişletmek için tıkla... Yine jordan 1 mid derim. Çevremde en az 3-4 sene kullanan kişiler var ve sadece ön tarafında kırılmalar var.
UmuTese4 dedi: Af değil jordon 1 mid. Genişletmek için tıkla... Yine jordan 1 mid derim. Çevremde en az 3-4 sene kullanan kişiler var ve sadece ön tarafında kırılmalar var.