Hocam İstanbul sözleşmesinin onaylandığını varsayalım, şimdi manyağın birisi gidip dışarıda istediğini öldüremiyor mu?
Hocam o herkes için geçerli, kadın ile alakalı değil yani, o yine olur fakat Türkiye'de kadınların doğduklarından beri nasıl yetiştirildiklerini erkekler de biliyor, ve karşındakinin güçsüz olduğunu bildiği halde aciz bir güç gösterişi için eşini vs. dövebiliyor, ve sokaktaki manyağın kimliği anonim iken evlenmiş kişilerin resmi bir kaydı var, bu hak oluşturmak için yeterli.

Bu tür eşitsizlikler her zaman vardı ama kadınlar sadece kendi tarafını görmek istiyorlar hep. Örneğin erkeklerin yaptığı vatani görevimiz yani askerlik. Aynı tarihte göreve başlamış iki öğretmen ele alalım biri erkek biri kadın. Erkek askere gidiyor bir sene boyunca çalışmıyor gözüküyor hem maaş almıyor hem de kıdem kazanamıyor. Ama aynı tarihte başlamış kadın öğretmen hem maaş alıyor hem kıdem kazanıyor. Kadınlar yıllardır eşitlik diye bağırıyor fakat ben bir tane kadın görmedim erkekler askerlik yaparken en azından maaş almasa bile çalıştığı meslekte gözüksün diyen. Eşitlik olacaksa iki cins içinde eşitlik olacak.

Diğer bir örnek nafaka. Kadının herhangi bir bedensel engeli yok, zihinsel engeli yok. Ama erkek mahkeme kararı ile nafaka ödemek zorunda bırakılıyor.

Benim şahsi fikrim kadınlar doğum yaptığı zaman çalışamaz birkaç ay ve ayrıca yıpranır bu işten bundan dolayı 1-2 yıl erken emekli olurlar. Bana göre sadece doğum yapan kadın erken emekli olsun. Örneğin her çocuk başına 1 yıl erkene alınabilir emeklilik. Kadın ev işleri ile ilgileniyor konusunda ise erkek ve kadın aynı evde yaşadıkları için erkek de işleri yapmak zorunda eğer evdeki hem kadın hem erkek çalışıyor ise. Fiziksel olarak kadın erkek eşit olamaz zaten askere gitmek gibi konularda. Kendi şahsi fikrimdir karşıt düşünenler linçlemesin.

Benim şahsi fikrim, kadınlar doğum yaptığı zaman çalışamaz birkaç ay ve yıpranır. Bu işten bundan dolayı 1-2 yıl erken emekli olurlar.
Kanunun doğum yapmakla en ufak alakası yok. Dünyaya kadın olarak gelmiş olman yeterli.

Bana göre sadece doğum yapan kadın erken emekli olsun. Örneğin her çocuk başına 1 yıl erkene alınabilir emeklilik.
Nüfusu azaltmamız lazımken insanları çocuk yapmaya teşvik etmek tamamen saçmalık.
Ayrıca kimse zorla çocuk yaptırmıyor. Çocuk yaptığı için pozitif ayrımcılık uygulamak tamamen saçmalık. Çocuk senin çocuğun, acı çekeceksen yapma, bana ne? Zorla mı yaptırdım?

Kadın ev işleri ile ilgileniyor konusunda ise, erkek ve kadın aynı evde yaşadıkları için erkek de ev işleri yapmak zorunda eğer evdeki hem kadın hem erkek çalışıyor ise.
Zorunda değil. Aralarında anlaşırlarsa kimseyi ilgilendirmez ama ikisinin yapması güzel olur.

Fiziksel olarak kadın erkek eşit olamaz zaten askere gitmek gibi konularda.
Askerliği ne sanıyorsun? Eline silah alıp savaşa gitmek mi sanıyorsun? Patates soyduruyorlar orada. Erkekler 6 ayını heba ederken kadınlar maaşını almaya devam ediyor. Savunulacak bir yanı yok.

Aslında insanın gelişimiyle çok alakası olduğunu düşünüyorum. İnsan gelişimini hiçe sayınca modern insan oluyor denebilir şu an, bunun sebebi de aslında şartların değişmesi olabilir.

Aslında insanın gelişimiyle çok alakası olduğunu düşünüyorum. İnsan gelişimini hiçe sayınca modern insan oluyor denebilir şu an, bunun sebebi de aslında şartların değişmesi olabilir.
Her konuda insan gelişimini hiçe sayıyorlar, eşitiz diyorlar da niye erkeğin ezildiği konularda hemen biyolojik olarak, fizyolojik olarak diye tutturuyorlar?

Her konuda insan gelişimini hiçe sayıyorlar, eşitiz diyorlar da niye erkeğin ezildiği konularda hemen biyolojik olarak, fizyolojik olarak diye tutturuyorlar?

Ben konu dahilinde bir şey söyledim, feministler ne düşünüyor umrumda değil. İnsan gelişiminde erkek ev dışındaki yükleri yüklenen, kadın da çocuklarını büyüten, erkeğin getirdiğini pişiren vs. bir yapıya sahipti (doğru hatırlıyorsam) günümüzün şartlarında da bu yaşanıyor denebilir.

Bu günün şartlarının o günün şartlarıyla bir olmadığını unutmamak lazım.

İşte bir feministin ağzından bunu duyamazsın. Neden? Çünkü onlar sadece kendi aleyhlerine olan şeyleri konuşurlar. Yaşasın ırkımız erkeklere bedel kırkımız düşüncesi var onlarda. Feministlik faşizme doğru kaydı da milletin haberi yok.

Feministlik faşizme doğru kaydı da milletin haberi yok.
Bir de bunu deyince onlar feminist değil, feminazi diyorlar. Bal gibi de feministler. Feminaziyi kendilerini örtmek için kullanıyorlar. Feminizmi eşitlik sananlara da ayrı bir tilt oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…