STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 2 Nisan 2021 #171 xXxX_babapro_XxXx dedi: İşlerine gelince kadın erkek eşittir demeyi biliyorlar da erkek ezilince mi fizyoloji biyoloji akıllarına geliyor? Pozitif bir ayrıcalıktır, mantığı yoktur. Genişletmek için tıkla... Ataerkil bir toplumda ezilenler kadınlarken, bu yaptığınızı boş buluyorum.
xXxX_babapro_XxXx dedi: İşlerine gelince kadın erkek eşittir demeyi biliyorlar da erkek ezilince mi fizyoloji biyoloji akıllarına geliyor? Pozitif bir ayrıcalıktır, mantığı yoktur. Genişletmek için tıkla... Ataerkil bir toplumda ezilenler kadınlarken, bu yaptığınızı boş buluyorum.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2021 #172 Yavuz_Çetin dedi: Sen ne zaman doğru düzgün bir konu açıcaksın? Genişletmek için tıkla... Rahatsız olduğun kişileri kara listeye ekleyebilirsin ben seni ekledim şu an mesela.
Yavuz_Çetin dedi: Sen ne zaman doğru düzgün bir konu açıcaksın? Genişletmek için tıkla... Rahatsız olduğun kişileri kara listeye ekleyebilirsin ben seni ekledim şu an mesela.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #173 astronautinocean dedi: Rahatsız olduğun kişileri kara listeye ekleyebilirsin ben seni ekledim şu an mesela. Genişletmek için tıkla... Ne güzel ben de seni ekledim bir daha görüşmemek üzere.
astronautinocean dedi: Rahatsız olduğun kişileri kara listeye ekleyebilirsin ben seni ekledim şu an mesela. Genişletmek için tıkla... Ne güzel ben de seni ekledim bir daha görüşmemek üzere.
Ganseblumchen Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 362 2 Nisan 2021 #174 706143 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Ne neden? zorunda mı?
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 6 Ekim 2021 #175 Yavuz_Çetin dedi: Sen ne zaman doğru düzgün bir konu açıcaksın? Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman eşitliği savunacaksınız bayım.
Yavuz_Çetin dedi: Sen ne zaman doğru düzgün bir konu açıcaksın? Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman eşitliği savunacaksınız bayım.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Ekim 2021 #176 Feminazi'ye hayır! Yaşasın Maskülizm!
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 6 Ekim 2021 #177 Çünkü erkekler kadınlardan daha güçlüdür.