Maalesef yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Türk insanı her konuyu suiistimal edip kendi çıkarı için kullanabiliyor. Kadın veya erkek fark etmeksizin...
Feminaziler her durumun içine ediyor. Toplumumuzda yapılan haksızlıkları görüyoruz. Bunu azaltmak için kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Yani ben bir erkek olarak 58 yaşında emekli olmayı haketmiyorum ama onlarda psikolojik rahatsızlıklar daha fazla görüldüğü için hakediyorlar. En fazla intihar oranı da o yüzden erkeklerde. Aynen feminizim, kadın hakları yaşasın eşitlik.
Feminaziler her durumun içine ediyor. Toplumumuzda yapılan haksızlıkları görüyoruz. Bunu azaltmak için kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Erkekler biyolojik olarak daha güçlü olduğu gibi biyolojik olarak daha fazla yiyeceğe ihtiyaç duyuyor. (Metabolizması %15 daha hızlı) O halde erkeklerle aynı işi yapan kadınlar %15 daha az kazansın, nasıl fikir, biyolojiye de uygun?
Maaş sadece yemek almak için mi kullanılıyor? Kadın makyaj yapmaz dersin ne kadar çirkinsin, burada gelmişsin iki cinsiyetin masraflarını aynı tutuyorsun.
Kadının erkekten daha az çalışması ile kadın cinayetleri ne alaka? Ben kişinin kendi psikolojik sorunlarından bahsediyorum. Siz 2 birey arasındaki sorunlardan bahsediyorsunuz. Her şeyi de kadın cinayetlerine bağlamayın artık.
Kadına çirkin dersen hapsi boyluyorsun. Bir kişi nasıl makyaj yapmayı kanuni bir mesele ile bir tutar anlam veremiyorum. Makyaj zorla mı yapılıyor? İstemezsen harcama.
Neden karşı cinsi tarafından öldürülenlere bakıyoruz? Erkek erkeği öldürünce cinayet olmuyor mu? Can yok olmuyor mu? Annesi babası perişan olmuyor mu? Çocukları babasız kalmıyor mu?
Cinayetlerin %82'sinde erkekler öldürülüyor.
Cezalar caydırıcı olmalı ve uygulanmalı. O zaman buna gerek kalmaz. Şiddet uygulayan birini serbest bırakmak yerine 4 yıl indirimsiz hapis yatırır ve hapisten çıktıktan sonra bir noktada oturabilmesi için tüm binadan izin alma şartı gibi ağır şeylerle takviye ederseniz buna gerek kalmaz.
Yanlışı kapatmak için pozitif ayrımcılık uygulanmamalıdır. Çünkü günü sonundan çözüm olmayacak. Sadece yazılı kanun olarak kalacak...