Erkeklerle neredeyse aynı eğitimi alıyorlar diye biliyorum. Yani bence erkekten bir farkları yoktur ama senin dediğin gibi olabilir. Benim sorum madem eşitiz onlarda gitsin ve gerekirse daha rahat bir eğitim alsın. Yani bir insan erkek diye ve daha güçlü olduğu için askerlik yapması saçma ve bu zaten cinsiyet ayrımcılığı aslanın dişisi de aslandır.
Erkeklerle neredeyse aynı eğitimi alıyorlar diye biliyorum. Yani bence erkekten bir farkları yoktur ama senin dediğin gibi olabilir. Benim sorum madem eşitiz onlarda gitsin ve gerekirse daha rahat bir eğitim alsın. Yani bir insan erkek diye ve daha güçlü olduğu için askerlik yapması saçma ve bu zaten cinsiyet ayrımcılığı aslanın dişisi de aslandır.
Erkeklerle neredeyse aynı eğitimi alıyorlar diye biliyorum yani bence erkekden bir farkları yoktur ama senin dedin gibi olabilir ama benim sorum madem eşitiz onlarda gidsin ve gerekirse daha rahat bir eğitim alsın yani bir insan erkek diye ve daha güçlü olduğu için askerlik yapması saçma ve bu zaten cinsiyet ayrımcılığı aslanın dişisi de aslndır.
Zorunlu kalınırsa tutulur. Mesela İsrail buna örnek olabilir. İsveç'de sanırım bu şekildeydi. İsrail nüfusundan dolayı ve çevresindeki ülkelerden dolayı böyle.