Kadir Alkan hakkında değerlendirmem

Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar bugün konu açmıştım kadir alkan hakkında ne düşünüyorsunuz diye ilk defa gittim bugün içeriye girdiğim andan itibaren çok güler yüzlü bir ekip karşıladı beni. Öncelikle saçımı yıkadılar sonra koltuğu güzel bir silip dezenfekte edip oturttular enver abiye tıraş oldum (enver tosun) sanki ilk defa değil de hep oraya geliyormuşum gibi güler yüzlü bir şekilde konuştu muhabbet ettik önce sonra istediğim modeli gösterdim ve istediğim modelin çok daha iyisini yaptı. Saçımdaki dokulara özellikle bakmaya doyamıyorum normal mahalle berberleri gibi 15 dakikada kırpıp göndermedi gerçekten 1 saate yakın sürdü tıraşım tıraş sonrasında sağ olsun bana bir cilt maskesi hediye etti. Gerek kalite gerek konfor gerek ilgi ve alaka olsun 200 TL değil 2000 TL de olsa gidilir dostlarım.

200 TL değil 2000 TL de olsa gidilir dostlarım.
Eğer gelirin dört bin küsür liraysa kusura bakma da biraz (zor) gidersin. Evet heveslisin, saçın hayırlı olsun ama mübalağa yaparken bile günümüz şartlarını ve insanları bir nebze olsa düşünmelisin.

Asgari ücretli bir aile için 200 TL çok lüks ha bir de tıraş için düşünüyoruz bunu ben 200 TL'yi bir tıraşa asla vermem. Yine de hayırlı olsun hocam sizin için

Bende zengin birisi değilim 16 yaşımdayım kendi paramı biriktirip idare ediyorum.

Bende zengin birisi değilim 16 yaşımdayım kendi paramı biriktirip idare ediyorum.
Ailen vardır sana bakıyordur. 40 yaşında olup çocuklarına bakamayan, yetemeyen biri de vardır elbet. Bundan dolayı uyarıyorum. Güzel bir olay sonrası durduk ve sebepsiz yere insanların kalbine hüzün yerleştirmeye gerek yok diyorum.

Her gün 8-10 saat emekle kazandığınz parayı 1 saatte hiç etmekmi ah be umarım ileride pişman olmazsınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…