Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Fotoğraftaki kulenin anahtarı nerede?
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 4 Mayıs 2021 #2 Hamzz dedi: Fotoğraftaki kulenin anahtarı nerede? Eki Görüntüle 1006572 Genişletmek için tıkla... Oraya Vesemir'lerin olduğu binadan bir kapıdan giriş yapıyorsun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Fotoğraftaki kulenin anahtarı nerede? Eki Görüntüle 1006572 Genişletmek için tıkla... Oraya Vesemir'lerin olduğu binadan bir kapıdan giriş yapıyorsun diye biliyorum.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 4 Mayıs 2021 #3 Girilebileceğini sanmıyorum, Kaer Morhen’de anahtarı bulunmayan çok fazla kilitli kapı var. Artı 0 Eksi
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 Her kapı açılmıyor hocam. Üstelik içinde bir şey yok. Merakımdan mod açıp girmiştim. Artı 0 Eksi
KS KS Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #5 redlions dedi: Her kapı açılmıyor hocam. Üstelik içinde bir şey yok. Merakımdan mod açıp girmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağıdaki resimdeki yere gitmenin yolu var mı? Üstünde içinde bir şeyler olan bir sandık var, değerli şeyler olabilir diye düşünüorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-05-04 134731.png 266,7 KB · Görüntüleme: 92 Artı 0 Eksi
redlions dedi: Her kapı açılmıyor hocam. Üstelik içinde bir şey yok. Merakımdan mod açıp girmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağıdaki resimdeki yere gitmenin yolu var mı? Üstünde içinde bir şeyler olan bir sandık var, değerli şeyler olabilir diye düşünüorum.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 4 Mayıs 2021 #6 Hamzz dedi: Hocam aşağıdaki resimdeki yere gitmenin yolu var mı? Üstünde içinde bir şeyler olan bir sandık var, değerli şeyler olabilir diye düşünüorum. Genişletmek için tıkla... Freecam modu ile gidebilirsin ama boştur muhtemelen. Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Hocam aşağıdaki resimdeki yere gitmenin yolu var mı? Üstünde içinde bir şeyler olan bir sandık var, değerli şeyler olabilir diye düşünüorum. Genişletmek için tıkla... Freecam modu ile gidebilirsin ama boştur muhtemelen.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #7 Hamzz dedi: Hocam aşağıdaki resimdeki yere gitmenin yolu var mı? Üstünde içinde bir şeyler olan bir sandık var, değerli şeyler olabilir diye düşünüorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kilitli olan kapılar genelde açılmıyor size özellikle bir anahtar verilmediyse. Son düzenleme: 4 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Hocam aşağıdaki resimdeki yere gitmenin yolu var mı? Üstünde içinde bir şeyler olan bir sandık var, değerli şeyler olabilir diye düşünüorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kilitli olan kapılar genelde açılmıyor size özellikle bir anahtar verilmediyse.