T thereturn06 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2012 Mesajlar 114 20 Temmuz 2014 #1 Recep abi ve Ali abi, kafa ayarı 9'da Deepweb ve Hidden Wiki'yi bize anlatabilir misiniz?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #2 Konu istemeniz güzel. Fakat ben onlara bıraklımasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zorunlulukları yok. Amaçları bizleri bilgilendirmek.
Konu istemeniz güzel. Fakat ben onlara bıraklımasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zorunlulukları yok. Amaçları bizleri bilgilendirmek.
S SnavS Hectopat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: Konu istemeniz güzel. Fakat ben onlara bıraklımasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zorunlulukları yok. Amaçları bizleri bilgilendirmek. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten anlatın dememiş. Anlata bilirmisiniz? diyerek fikir vermek istemiş.
Silinen üye dedi: Konu istemeniz güzel. Fakat ben onlara bıraklımasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zorunlulukları yok. Amaçları bizleri bilgilendirmek. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten anlatın dememiş. Anlata bilirmisiniz? diyerek fikir vermek istemiş.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #4 Bende birşey demedim. '' Konu istemeniz güzel. '' demiştim. Asabi olmaya gerek yok.
ismet hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 1.001 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı 20 Temmuz 2014 #5 Bence anlatılması zararlı bir konu. Fakat kaba bir şekilde analtılabilir.