Kafa Ayarı bitti mi ?

Geymır veletler için video yapıyorlar, akım neyse ona kapılıyorlar.
Duygularıma tercüman oldunuz resmen. Aylardır ben de aynı şeyi düşünüyorum ama bir türlü söylemeye cesaret edemedim. Minecraft Evi için sistem topladıkları gün eski Technopat gitti ne yazık ki :(

Duygularıma tercüman oldunuz resmen. Aylardır ben de aynı şeyi düşünüyorum ama bir türlü söylemeye cesaret edemedim. Minecraft Evi için sistem topladıkları gün eski Technopat gitti ne yazık ki :(
Onun tarihini bilmiyorum ama son 1-1.5 yıldır batırdılar. Daha doğrusu daha çok tıklanıyorlar ama bu yeni kitle...

+1

Heryerdeler. Technopat'ın neredeyse her videosunda "Abi bana güzel bir pc toplayıp gönderir misin?"
Sonra forumun bozulmaya başladığını söylüyoruz, karakteri yetersiz, kişiliği gelişmemiş, saygısız insanlar bastı diyoruz; doğruyu söylüyoruz ve "BAN" yiyoruz.

Bazen kendileri de bıktık saçma konulardan, yorumlardan diyorlar ama kendi hataları(Bence, tabii bu kitleyle devam etmek gibi bir hedefleri var idiyse çok başarılı oldular.).

8e744.jpg

Sozde çok sıkılar ama insanların ceza yediğini hiç görmedim. Kurallar anlamsızlaşmaya başladı.

En basitinden, aynı konudan varsa açamazsın, bundan ceza yedik çoğumuz eskiden. Şimdilerde ise 1 günde aynı konudan 2 tane açılıyor. Hadi kuralı geçtik diyelim, o zaman konular neden açılmadan önce "Denetleniyor", direkt açılsa da aynı durum olacak.

Neyse, konu boşa dönecek. Şu geymır belası biter ise, ki sanmıyorum, düzelebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı