Kafa Ayarı Konu Önerisi

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör, hep bilgisayarcı adı altında milleti dolandıran bakkallardan bahsettik. Kafa ayarında bunun telefoncu modellerini konuşsanız bence çok güzel olur.

Askeri şeylerden bahsedilince bence daha meraklı oluyor. Mesela ilerde uzaylılar dünyaya gelirse Rusya ABD Çin gibi ülkeler dost mu olur, yoksa birbirlerine ihanet mi ederler.

Linux ile ilgili bir konu olsa. Baştan sona anlatılsa bence çok iyi olur. Kurulumu, ayarlamaları pek bilinmiyor. Sorun yaşayan kişilere rehber olabilir.

Uçak ve askeri şeylerden olsa iyi olur bence.

Bilgisayar mühendisliği hedefleyen öğrenciler için bireysel gelişim üniversite hayatı üniversite sonrası iş imkanları sektörün şuanki durumu ve alternatif bilgisayar temelli sektörlerden bahsedebilirsiniz. Ben ve benim gibiler için inanın büyük bi hedef ve motivasyon olur.

Benim önerim canlı yayın yapılsın bir gün ve chat'teki beğendikleri konuları konuşsunlar. Hem biz de katılmış oluruz güzel olur bence.

En son Kafa Ayarı programının konusunu beğenmedim açıkçası.

Evet, son 2 kafa ayarı benim de ilgi çekmedi açıkçası.

Linux ile ilgili bir konu olsa. Baştan sona anlatılsa bence çok iyi olur. Kurulumu, ayarlamaları pek bilinmiyor. Sorun yaşayan kişilere rehber olabilir.
Iyi olurdu ama sanmıyorum, Linux kullanımına sıcak bakmıyorlar.

Linux kullanımına sıcak bakmıyorlar ama merak eden ve kullanmak isteyen arkadaşlar için rehber niteliğinde olacağını düşünüyorum. Ayrıca lisans almak istemeyenler için iyi olur diye düşünüyorum. Bence olursa merak edenler için rehber niteliğinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…