nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 4 Şubat 2017 #1 @Recep Baltaş, @Ali Güngör "Kafa Ayarı" serisi neden gelmiyor? Açılan konuları okudum fakat net bir bilgiye ulaşamadım. Technopat ailesi olarak herkesin zevk ile izlediği bu seri bence devam etmeli. Benim gibi düşünen onlarca Technopat takipçisi olduğunu düşünüyorum.
@Recep Baltaş, @Ali Güngör "Kafa Ayarı" serisi neden gelmiyor? Açılan konuları okudum fakat net bir bilgiye ulaşamadım. Technopat ailesi olarak herkesin zevk ile izlediği bu seri bence devam etmeli. Benim gibi düşünen onlarca Technopat takipçisi olduğunu düşünüyorum.
1 129437 Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 1.287 Çözümler 1 4 Şubat 2017 #2 Kafa ayarı serisini 3 kez bitirdim. Oyun oynarken arkada açıyorum. Çok güzel oluyor. Bence kesinlikle gelmeli. Çok özledim şahsen.
Kafa ayarı serisini 3 kez bitirdim. Oyun oynarken arkada açıyorum. Çok güzel oluyor. Bence kesinlikle gelmeli. Çok özledim şahsen.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 4 Şubat 2017 #3 Yoğun olduklarını duydum. Umarım yakın zamanda gelir Çok uzun süre oldu..
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 4 Şubat 2017 #4 Veletlere oyun videoları çekiyorlar, ekmek orda çünkü, unarım bu "Trend" biter. Bugün berberde gördüğüm varil gibi yaratıklardan görmek istemiyorum. Ha bir de ülke bu "Tip" lere kalacak ne yazık ki.
Veletlere oyun videoları çekiyorlar, ekmek orda çünkü, unarım bu "Trend" biter. Bugün berberde gördüğüm varil gibi yaratıklardan görmek istemiyorum. Ha bir de ülke bu "Tip" lere kalacak ne yazık ki.
KS KS nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 4 Şubat 2017 #5 Şahsen net bir açıklama bekliyorum. Eğer konu bulamadıysanız yardımcı olalım, yeter ki siz iki muhabbet edin.
Şahsen net bir açıklama bekliyorum. Eğer konu bulamadıysanız yardımcı olalım, yeter ki siz iki muhabbet edin.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 4 Şubat 2017 #6 1.5 yıl önce verdiğim konuyu hala konuşmadılar. Ali abi not ettim demişti. Konu da dandik değildi haa, 3D Yazıcılar Ve Tarihleri ile ilgili yapın demiştim.
1.5 yıl önce verdiğim konuyu hala konuşmadılar. Ali abi not ettim demişti. Konu da dandik değildi haa, 3D Yazıcılar Ve Tarihleri ile ilgili yapın demiştim.
KS KS nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 5 Şubat 2017 #7 20 Kişi evet demiş. Arkadaşlar bastırın biraz.