Sonrasında patlamadığında "Ya bu bozulmadı, o zaman kaliteli." veya "Arkadaşım aldı onda 2 yıldır kullanıyor sorun çıkartmamış" diyorlar ve kaliteli olmadığını gerçeğini söylesem de inanmıyorlar.
Sonrasında patlamadığında "Ya bu bozulmadı, o zaman kaliteli." veya "Arkadaşım aldı onda 2 yıldır kullanıyor sorun çıkartmamış" diyorlar ve kaliteli olmadığını gerçeğini söylesem de inanmıyorlar.
Dostum cahile doğruyu yalancıya gerçeği anlatamazsın, istediğin kadar uğraş. Bilgi seviyeleri senin bilgi seviyen kadar yüksek olmadığından bunu kabullenmeyeceklerdir. Sadece boş ver derim.
Bir sürü ödevim birikti ama yapmak istemiyorum. Elimin altındaki kötü bilgisayarı görünce kendimi bir gün MSI alacağım diye kendimi avutuyorum. Ha bir de sözel derslerden nefret ediyorum :/
Samsung keşke yine laptop üretse yav. Ama öyle Ultrabook falan değil şöyle RTX'li, Ryzen işlemcili güzel bir laptop çıkarsalar da alsam. Yurtdışına giderim almak için sırf. 2011'de aldığım Samsung laptop sapasağlam ama 2014'te kendisini aldatmaya yeltendiğim ASUS laptop daha 1. yılında bozuldu. Samsung laptop işinde kraldı eskiden vesselam.
Vallahi böyle bir sohbete ihtiyacım vardı. Her yerde ders var . Her yerden ödev geliyor. Üstüne bir de sınav stresi, üstüne bir de etüte gidiyorum oradan ödev veriyorlar.
Karantina sıkıntısından Diablo 3 başladım yine. Bütün klonlarını oynadıktan sonra eve dönmüşüm gibi rahatlama geldi. Crusader oynamayı düşünüyorum bu sezonda.