Kafa dağıtmalık oyun tavsiyesi

swezyyy

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, uzun zamandır çıtır çerezlik oyun arıyorum. Hikayeden çok gecenin bir saati veya birini beklerken girmelik oyun arıyorum. Örnek olarak orbt XL diyebilirim. Sword with sauce diyecek arkadaşlar için söyleyeyim bayağı saatim var oyunda. Oyun aşırı pahalı ve zor olmazsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirimde bf4 alabilirsiniz ama ilk başta kanse olma ihitmaliniz var. Mp de bf4ün üstüne tanımam.

Hocam indirimde BF4 alabilirsiniz ama ilk başta kanse olma ihitmaliniz var. MP de BF4'ün üstüne tanımam.

Hocam MP sevmiyorum çünkü stres atayım derken stres oluyorum. FPS oyunlarında pek iddialı değilim strateji konusunda iddialıyım.

Papers Please.
Hocam MP sevmiyorum çünkü stres atayım derken stres oluyorum. FPS oyunlarında pek iddialı değilim strateji konusunda iddialıyım.
Kesinlikle Risk: GD.

8 bit armies PC Building Simulator düşünebilirsiniz?
PC Building 32 TL 8 bit armies yanlış hatırlamıyosun 20 TL civarında.

İkisini de oynadım papers please acayip iyiydi indirimde alacağım. Risk ise benlik değil ben CIV 5 veya HOI4 - AOC2 oynuyorum .

Benim söylediklerimi bir düşünün Steam'de 8 bit armies 20 TL civarı PC Building Simulator 32 TL bir düşün ikisinde güzel.

PCBS bir süre sonra sıkıyor. Altı saat sonra baya bi sıkılmıştım.

ETS2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…