Kafa dağıtmalık oyun tavsiyesi

Evet başlıkta gördüğünüz gibi kafa dağıtmalık oyun arıyorum tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.
Profilinizden yaşınıza baktım, pokemonu ucundan kıyısından yakalamışsınızdır tahminimce. Muhtemelen size de hitap eder diye Poke-Nexus önereceğim. Fan yapımı tarayıcı tabanlı Pokemon MMORPG'sidir. Open world, tüm bölgeler var. Klanlar, savaşlar, başarımlar, eventlar, günlük ödüller, auction house vs vs. Bir MMORPG'de olan her şey var neredeyse. Günlük 1000 kullanıcısı falan var. Çok çok yeterli geliyor. Ama evde, işte, okulda, kısaca internete erişiminiz olan her yerde oynayabilmek de bir ayrıcalık.

PokeNexus - Monster Catching MMO adresinden bir göz atın derim naçizane. Çıtır çerezlik, boş zamanlarda kafa dağıtmak için çok uygun bence. Şahsen denedim, onayladım :)

Profilinizden yaşınıza baktım, Pokemon'u ucundan kıyısından yakalamışsınızdır tahminimce. Muhtemelen size de hitap eder diye poke-nexus önereceğim. Fan yapımı tarayıcı tabanlı Pokemon MMORPG'sidir. Open world, tüm bölgeler var. Klanlar, savaşlar, başarımlar, Event'lar, günlük ödüller, auction House vs vs. bir MMORPG'de olan her şey var neredeyse. Günlük 1000 kullanıcısı falan var. Çok çok yeterli geliyor. Ama evde, işte, okulda, kısaca internete erişiminiz olan her yerde oynayabilmek de bir ayrıcalık.

PokeNexus - Monster Catching MMO adresinden bir göz atın derim naçizane. Çıtır çerezlik, boş zamanlarda kafa dağıtmak için çok uygun bence. Şahsen denedim, onayladım :)

Teşekkür ederim bir bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı