Kafa dengi arkadaş nasıl bulunur?

Arda001001

Hectopat
Daha fazla  
Şu son sıralar gerçekten dışarıda çok sosyalim. Ama gerçekten beni seven bana gerçek bir arkadaş yok bulamıyorum nedense. Neyse bir arkadaşım vardı uzun yıllardır arkadaşımdı birbirimize sever kollardık ama oyun oynarken hep cıvıtırdı ben de hep bak bir daha yapma diyerek bir sürü kez uyardım, eski o değildi sanki başka biriydi ve çok cıvıktı. Ben ise artık konuşmadım artık ve başka biri gibiydi, eski eğlendiğim kafa dengi kişi değildi. Konuyu açma sebebim ise nasıl kafa dengi birbirimizle eğlenebileceğimiz biri bulabilirim?

Eğer anlattığın gibi gerçekten çok sosyal bir insan isen kısa bir zaman sonra karşına çıkacaktır.
Eğer oyun oynamak için bir arkadaş arıyor isen bir sürü Discord sunucusu var onlara girip yeni insanlar bulabilirsin.

Eğer anlattığın gibi gerçekten çok sosyal bir insan isen kısa bir zaman sonra karşına çıkacaktır.
Eğer oyun oynamak için bir arkadaş arıyor isen bir sürü Discord sunucusu var onlara girip yeni insanlar bulabilirsin.
Yaşımdan dolayı discord sunucusu gibi yerlerde pek arkadaşım olmuyor.

Çeşit çeşit ortama gidip çeşit çeşit insan görmek lazım yani.

Şu son sıralar gerçekten dışarıda çok sosyalim. Ama gerçekten beni seven bana gerçek bir arkadaş yok bulamıyorum nedense. Neyse bir arkadaşım vardı uzun yıllardır arkadaşımdı birbirimize sever kollardık ama oyun oynarken hep cıvıtırdı ben de hep bak bir daha yapma diyerek bir sürü kez uyardım, eski o değildi sanki başka biriydi ve çok cıvıktı. Ben ise artık konuşmadım artık ve başka biri gibiydi, eski eğlendiğim kafa dengi kişi değildi. Konuyu açma sebebim ise nasıl kafa dengi birbirimizle eğlenebileceğimiz biri bulabilirim?

Discord public ortamlardan bulmak çok kolay oluyor ve Discord'da kafa dengi insanlar daha çok oluyor.

Benim az ama öz arkadaşlarım oldu. Diğerleri geldi geçti. Aynı şeylerden hoşlanıyorsanız muhabbet, oyun beraber vakit geçirmede uyumlu ise o arkadaş iyi oluyor. Zor durumda satıyorsa sıkıntı, eğer geçerli bir nedeni yoksa. Eğer o yanınızda iken mutlu değilseniz direk yol verin. Kafanız rahat olsun. Ben arkadaş ortaklarımız aynı diye çekiyordum. Bir süre sonra illa kopuyorsunuz zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı