Tunaarslan
Decapat
- Makaleler
- 3
Öncelikle yardım istiyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Bana kafami dağıtmami sağlayacak, ya da yapılması gereken şey varsa söylerseniz teşekkür ederim, çünkü cidden düşünemiyorum. Konuya gireyim.
Uzun zamandır tanıdığım bir kız var. Ben 2 sene önce denemek istedim onunla sevgili olmayı baktım olmuyor yani olduk ama yok ben hazır değilim yapamıyorum bilmiyorum çünkü ne yapılır? Gecti aradan 1 sene, tekrardan aynı şekilde yaptım yine olmadı. Ayrılmak zorunda kaldım. 2019'un ilk okul günü tekrar gördüm onu tekrar aynı hissetmeye başladım. Zaten yazın konuşuyorduk onda heyecanlanıyordum ama bu sefer daha sertti. İlk günden itibaren sevgimi daha açık göstermeye başladım çünkü beni sevdiğini düşünüyordum. Dogru da düşünmüşüm, ama ilk ve son defa. Biz çıkmaya başladık, klasik sevgiliyiz işte, gayet mutluyuz. Sırf onu 5 dakika daha göreyim diye 6.30'da dışarı çıkıp sabah otobüs bekliyor okula gidiyordum. Cunku diğer otobüs daha geç gidiyordu. Bu böyle 1 2 ay devam etti. Sonra ciddi kavgalar etmeye başladık, üzdük birbirimizi falan. Sonra ben bir şey fark ettim beni bosluyor gibiydi.
Öyle geçti biraz daha, sonra benim okula bazen erken gelmemmei falan istedi bende iyi niyetle sandım, ama bazı günlerdi sadece. Bir gün ona erken gidip sürpriz yapmak istedim. Boyle okulun kapisindan gelirken bende hemen yanına gidecektim. O gün otobüs geç kaldı ben gideceğimi dusundugumden 20 dakika sonra gelebildim okula. Ust kata çıktım sınıfa gidiyorum diye ama onu başka biriyle köşede o kişinin göğsüne yaşlanmış olarak gördüm. Baktim sadece ve sınıfa gittim. Aramızda bu konuda çok kavga oldu. Ama kısaca sonunda ben tamam dedim çünkü yakın arkadaşım diyordu ve yani inandim sonunda, olabilir arkadaşın flan dedim. O konu öyle bitti. Ama sonra sınıfa geldiğinde ilk bana sarılırdı normalde, bir gün sınıfa geldi çantasını bıraktı çıkıp yakın arkadaşına gitti ona sarıldı. Ogretmen gelene kadar gelmedi. Boyle devam etti aramızda kavgalar geçti. Her kavgadan sonra 2gun yanımda kaldı sonra gitti. Benim de arkadaşım yoktur çok öyle oturuyordum hep sırada tenefüslerde. Hep kavga etmeye başladık falan. Sonra 1.donemin sonuna doğru çoğu kişi gelmiyordu ben gitmiştim ama o da gelmişti. Ben her şeyi unutup tekrar eskisi gibi olmak istedim o zamanlar. Film izledik, öpüştük, güldük, eğlendik, her şey mükemmeldi. Ve sonra benim çok sevdiğim arkadaşım vardı Kaan diye, ona eski sevgilimin bana attığı mesajı gösterirken o da gördü, aslında bilerek. Gosterdim ne olacak diye. Almaya çalıştı telefonu, verdim ama onunkini de aldım ve dedim ki bakarsan bende bakarım. Telefonu açıktı zaten. Bakti telefonuma. O bir şey bulamazken ben ne buldum sizce. Yakin arkadaşı demistim ya, o an anladım . Bu yakın arkadaşlıktan da öte. Biraktim telefonu gittim Kaan'la dışarı hava aldım. Ama işte benim bir kusurum vardi sevdiğime inanıyordum hep. Kavga ettik çok fazla, ve arkadaşım o benim tuna dedi hep. Savundu bir şekilde ben ise daha fazla bir şeyler yaşamak için onunla hep tamam dedim. Hep sonunda iyi davranan taraf oldum. Cunku anladım en fazla 2 ay devam edecek bu ilişki. Yazdim deftere de. Gittikce soğuk oldu gittikçe ilgisiz, önem vermemeye başladı. Arkadasları varken beni dusunmezdi bile hiç. O erkeklerin koluna girince, öpünce, gogsune yaşlanması sorun değildi çünkü benim eski sevgilimle konuşmam daha büyük geliyordu ona. Sonunda dayanamadım 2 arkadasimi alarak, kızlarla takılmaya gittim. Öptüm, sarildim 2 kere ve gördü sevgilim. Kavga ettik, ağladı oysa ki onun yaptığının yanında gram bir şey değildi. Aradan biraz daha zaman geçti iyice kötü oldu aramız. Sonunda ayrıldım ve tamam dedi gitti arkadaşlarının yanına.
1 Ay geçti biz yine sevgili gibi konuşmaya başladık sanki oyleydik hatta. Bana ayrılsak bile aramızda hep bir şey olacağını, bana hep bir şey hissedeceğini söyledi. Mutlu geçti gunlerim. 1 hafta öncesine kadar ama. Cunku tekrardan soğuk oldu benimle, konuşmamaya başladı. LGS'den 1 gün önce yaşadığım bir durum vardı anlatmama rağmen gördü ve bir şey demedi. Sinav günü onu mola da o arkadaşlarından biriyle gördüm. O gün konuşmadık çok. Ondan sonra da. Bu gece de bana beni sevmediğini, sevmeyecegini soyledi. Bu yüzden benimle konuşmuyormuş, beni önemsemiyormuş sanırım. Bir sey de diyemedim. Ben seni seviyorum diyebildim sadece. Bana umut vermek istemiyormuş daha fazla. Ve bir arkadaşımdan sevgilim diye arkadaşlarımdan mi vazgececeğim arkadaşlarım i tercih ederim ona, dediğini öğrendim.
Uzun oldu ama ne gelirse içimden yazdım öyle biraz kısaltmaya çalışarak. Ama anlamıyorum neden bir anda beni hayatından çıkarttığını. Ben daha düne kadar onun yazdığı kağıtları okuyordum. Ayrıca şimdi aklıma geldi eklemeyi unuttum. O benim yerime tercih ettiği kişiyi bir zamanlar rüyalarında sürekli görüyormuş. Arkadasina da onu sevdiğini ama daha iyi olmasını istediğini söylemiş, biz sevgiliyken. O kişinin de arkadaşı olduğunu söylerdi hep. Okuyan olursa çok teşekkür ederim. Daha sabaha kadar GTX970 alsam mi diye düşünürken şimdi bunu düşünüyorum. Tekradan teşekkür ederim okuyan olursa. Oyle içini dökeyim dedim, yazsam da dönecek arkadaşım yok şu an çünkü.
Uzun zamandır tanıdığım bir kız var. Ben 2 sene önce denemek istedim onunla sevgili olmayı baktım olmuyor yani olduk ama yok ben hazır değilim yapamıyorum bilmiyorum çünkü ne yapılır? Gecti aradan 1 sene, tekrardan aynı şekilde yaptım yine olmadı. Ayrılmak zorunda kaldım. 2019'un ilk okul günü tekrar gördüm onu tekrar aynı hissetmeye başladım. Zaten yazın konuşuyorduk onda heyecanlanıyordum ama bu sefer daha sertti. İlk günden itibaren sevgimi daha açık göstermeye başladım çünkü beni sevdiğini düşünüyordum. Dogru da düşünmüşüm, ama ilk ve son defa. Biz çıkmaya başladık, klasik sevgiliyiz işte, gayet mutluyuz. Sırf onu 5 dakika daha göreyim diye 6.30'da dışarı çıkıp sabah otobüs bekliyor okula gidiyordum. Cunku diğer otobüs daha geç gidiyordu. Bu böyle 1 2 ay devam etti. Sonra ciddi kavgalar etmeye başladık, üzdük birbirimizi falan. Sonra ben bir şey fark ettim beni bosluyor gibiydi.
Öyle geçti biraz daha, sonra benim okula bazen erken gelmemmei falan istedi bende iyi niyetle sandım, ama bazı günlerdi sadece. Bir gün ona erken gidip sürpriz yapmak istedim. Boyle okulun kapisindan gelirken bende hemen yanına gidecektim. O gün otobüs geç kaldı ben gideceğimi dusundugumden 20 dakika sonra gelebildim okula. Ust kata çıktım sınıfa gidiyorum diye ama onu başka biriyle köşede o kişinin göğsüne yaşlanmış olarak gördüm. Baktim sadece ve sınıfa gittim. Aramızda bu konuda çok kavga oldu. Ama kısaca sonunda ben tamam dedim çünkü yakın arkadaşım diyordu ve yani inandim sonunda, olabilir arkadaşın flan dedim. O konu öyle bitti. Ama sonra sınıfa geldiğinde ilk bana sarılırdı normalde, bir gün sınıfa geldi çantasını bıraktı çıkıp yakın arkadaşına gitti ona sarıldı. Ogretmen gelene kadar gelmedi. Boyle devam etti aramızda kavgalar geçti. Her kavgadan sonra 2gun yanımda kaldı sonra gitti. Benim de arkadaşım yoktur çok öyle oturuyordum hep sırada tenefüslerde. Hep kavga etmeye başladık falan. Sonra 1.donemin sonuna doğru çoğu kişi gelmiyordu ben gitmiştim ama o da gelmişti. Ben her şeyi unutup tekrar eskisi gibi olmak istedim o zamanlar. Film izledik, öpüştük, güldük, eğlendik, her şey mükemmeldi. Ve sonra benim çok sevdiğim arkadaşım vardı Kaan diye, ona eski sevgilimin bana attığı mesajı gösterirken o da gördü, aslında bilerek. Gosterdim ne olacak diye. Almaya çalıştı telefonu, verdim ama onunkini de aldım ve dedim ki bakarsan bende bakarım. Telefonu açıktı zaten. Bakti telefonuma. O bir şey bulamazken ben ne buldum sizce. Yakin arkadaşı demistim ya, o an anladım
1 Ay geçti biz yine sevgili gibi konuşmaya başladık sanki oyleydik hatta. Bana ayrılsak bile aramızda hep bir şey olacağını, bana hep bir şey hissedeceğini söyledi. Mutlu geçti gunlerim. 1 hafta öncesine kadar ama. Cunku tekrardan soğuk oldu benimle, konuşmamaya başladı. LGS'den 1 gün önce yaşadığım bir durum vardı anlatmama rağmen gördü ve bir şey demedi. Sinav günü onu mola da o arkadaşlarından biriyle gördüm. O gün konuşmadık çok. Ondan sonra da. Bu gece de bana beni sevmediğini, sevmeyecegini soyledi. Bu yüzden benimle konuşmuyormuş, beni önemsemiyormuş sanırım. Bir sey de diyemedim. Ben seni seviyorum diyebildim sadece. Bana umut vermek istemiyormuş daha fazla. Ve bir arkadaşımdan sevgilim diye arkadaşlarımdan mi vazgececeğim arkadaşlarım i tercih ederim ona, dediğini öğrendim.
Uzun oldu ama ne gelirse içimden yazdım öyle biraz kısaltmaya çalışarak. Ama anlamıyorum neden bir anda beni hayatından çıkarttığını. Ben daha düne kadar onun yazdığı kağıtları okuyordum. Ayrıca şimdi aklıma geldi eklemeyi unuttum. O benim yerime tercih ettiği kişiyi bir zamanlar rüyalarında sürekli görüyormuş. Arkadasina da onu sevdiğini ama daha iyi olmasını istediğini söylemiş, biz sevgiliyken. O kişinin de arkadaşı olduğunu söylerdi hep. Okuyan olursa çok teşekkür ederim. Daha sabaha kadar GTX970 alsam mi diye düşünürken şimdi bunu düşünüyorum. Tekradan teşekkür ederim okuyan olursa. Oyle içini dökeyim dedim, yazsam da dönecek arkadaşım yok şu an çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör: