DEEZ Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Kafa platini eksik olmasın.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 7 Nisan 2021 #2 Duvar arkasından tabanca ile falan vurduysan normal, aynı şeyi ben de yaşıyorum bazen. Çok sinir bozucu bir durum
Duvar arkasından tabanca ile falan vurduysan normal, aynı şeyi ben de yaşıyorum bazen. Çok sinir bozucu bir durum
DEEZ Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Lyrinx dedi: Duvar arkasından tabanca ile falan vurduysan normal, aynı şeyi ben de yaşıyorum bazen. Çok sinir bozucu bir durum Genişletmek için tıkla... Vandalla vurdum
Lyrinx dedi: Duvar arkasından tabanca ile falan vurduysan normal, aynı şeyi ben de yaşıyorum bazen. Çok sinir bozucu bir durum Genişletmek için tıkla... Vandalla vurdum
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 7 Nisan 2021 #4 DEEZ dedi: Vandal'la vurdum Genişletmek için tıkla... Ya adamın siper aldığı yer çok sağlamdı, ya da bug falan oldu
DEEZ dedi: Vandal'la vurdum Genişletmek için tıkla... Ya adamın siper aldığı yer çok sağlamdı, ya da bug falan oldu
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #5 Anlamadım, ne alaka?
DEEZ Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #6 ValveAdalet dedi: Anlamadım, ne alaka? Genişletmek için tıkla... Normal bir karakter 2 kafa vuruşunda ölür. Bu adam hem 2 kafa hem de 3 gövde vuruş yemiş ölmemiş.
ValveAdalet dedi: Anlamadım, ne alaka? Genişletmek için tıkla... Normal bir karakter 2 kafa vuruşunda ölür. Bu adam hem 2 kafa hem de 3 gövde vuruş yemiş ölmemiş.