erenakcelik Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Merhaba. Konuya yazdığım gibi saçım çok dökülüyor ve kellik olmasından korkuyorumhttps://imgbb.host/images/QtpUi.jpeg Sizce kafamın tepesinde kellik başlamış mı şu anda? Dosya Ekleri 20240401_195534.jpg 96,1 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba. Konuya yazdığım gibi saçım çok dökülüyor ve kellik olmasından korkuyorumhttps://imgbb.host/images/QtpUi.jpeg Sizce kafamın tepesinde kellik başlamış mı şu anda?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 1 Nisan 2024 #2 Stres mi yapıyorsunuz?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 1 Nisan 2024 #3 Sizde kellik varsa ben direkt Selim Bey olmuşum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Nisan 2024 #4 Buna kellik denmez, saçlar orada döndüğü için dibi normalden fazla görünüyor. Ama bir 10 sene sonra Prens William gibi gezmeye başlarsın.
Buna kellik denmez, saçlar orada döndüğü için dibi normalden fazla görünüyor. Ama bir 10 sene sonra Prens William gibi gezmeye başlarsın.
erenakcelik Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 AliEgemen dedi: Sizde kellik varsa ben direkt Selim Bey olmuşum. Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım o yüzden bu yaşta normalmi diye merak ettim AliEgemen dedi: Sizde kellik varsa ben direkt Selim Bey olmuşum. Genişletmek için tıkla... kino dedi: Buna kellik denmez, saçlar orada döndüğü için dibi normalden fazla görünüyor. Ama bir 10 sene sonra Prens William gibi gezmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Prens william dediğiniz adam umarım kel değildir
AliEgemen dedi: Sizde kellik varsa ben direkt Selim Bey olmuşum. Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım o yüzden bu yaşta normalmi diye merak ettim AliEgemen dedi: Sizde kellik varsa ben direkt Selim Bey olmuşum. Genişletmek için tıkla... kino dedi: Buna kellik denmez, saçlar orada döndüğü için dibi normalden fazla görünüyor. Ama bir 10 sene sonra Prens William gibi gezmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Prens william dediğiniz adam umarım kel değildir