bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #11 Freesia dedi: Sizler ne kadar süre kulaklık takıyorsunuz ki bu durumu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben 5. sınıftan beri takıyorum benimki normal.
Freesia dedi: Sizler ne kadar süre kulaklık takıyorsunuz ki bu durumu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben 5. sınıftan beri takıyorum benimki normal.
HalilTas Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #12 Freesia dedi: Sizler ne kadar süre kulaklık takıyorsunuz ki bu durumu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya 2021 de gocuk cikmaya basladi Risksiz bir ameliyati varmidir Ayni zamanda gocugun cok belli oldugunu dusunmuyorum sacim normal uzunlukta bdxmrz dedi: Ben 5. sınıftan beri takıyorum benimki normal. Genişletmek için tıkla... her kulaklik aybi degildir
Freesia dedi: Sizler ne kadar süre kulaklık takıyorsunuz ki bu durumu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya 2021 de gocuk cikmaya basladi Risksiz bir ameliyati varmidir Ayni zamanda gocugun cok belli oldugunu dusunmuyorum sacim normal uzunlukta bdxmrz dedi: Ben 5. sınıftan beri takıyorum benimki normal. Genişletmek için tıkla... her kulaklik aybi degildir